Bardzo polecam! (1) Naprawdę fajna szkoła, z bardzo dobry personelem. wer NIe polecam (1) Mi ta szkoła nie przypadła do gustu i źle ją wspominam, a germanistki w niej... wer najbardziej wyluzowana knajpa nad morzem (1) jedzonko pycha: placki z łososiem, zupa rybna, rybki, cappaucino i latte w... bytesize
Przez cały ro nie było żadnych kłopotów (2) To już by wystarczyło, ale widać, że to naprawdę fachowcy i w dodatku... Krzysztof :) (1) udalo mi sie zdac za drugim razem!!! :) oceniam ta szkole na celujaca..... Gosia Szmidt Asia - opinia (1) Chodzę do Pani Izy na depilację. Zabieg wykonany szybciutko, profesjonalnie,... Asia Polecam ! (1) miła fachowa obsługa! rzeczowo mi doradzili jurek MONIA - opinia (1) JEST SUPER FAJNE ZAJĘCJA , RÓŻNE IMPREZY CIEKAWE PROWADZONE WARSZTATY.MAMY... MONIA REWELACJA (1) Właśnie stamtąd wróciłam.. Jeździmy tam bardzo często..Ogólnie wielki... najek :) (1) Jedzenie fenomenalne, poza uporczywą niedostępnością rzekomo dostępnych na... sioola TAKA ROLA SUPERINSTRUKTORA :-) (1) 12.06.2007 - Skazana na sukces! Adaśku, dziękuję za cierpliwość,duchowe... Karolina Ł. dla informacji Ma Qu (1) Gdański Swojki Smak nie ma w ofercie dań z pieca ani kurczaka ani indyka... obeznany z menu INFORMATYKA ZAOCZNIE (NIESTACJONARNIE) (1) Po pierwszym roku stwierdzam: Na stronie internetowej panuje Bałagan, jest... STUDENT WSZ Madzik - opinia (1) Rzetelny lekarz, ktory nie boi sie wyzwań ( w sensie zawodowym).... Madzik Przepyszne jedzenie!!! (1) Przepyszne jedzenie!!! Wystrój też fajny i miła obsługa, choć dość drogo.... Smitty2 Absolwentka (1) No ja niestety nie wspominam tych 3lat miło...cieszę się że mam to za sobą.... absolwentka`05 SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania obsługa infolini (1) Uprzejmię chciałam zapytać jak korzystac z infolini, nie wiem jakie mam... M.Skrzat