Rewelacja (1) Niezwykle kameralne miejsce, z przesympatyczną obsługą :))) Jestem... AS Obsługa powinna byc wymieniona! (1) Dokładnie chodzi mi o Panią K. (krótkie ciemne włosy) która Z ŁASĄ nas... Klienta Warto tu przyjść! (1) Właśnie zakończyłem kurs języka angielskiego - i zastanawiam się czy nie... Maxi
Z czystym sumeniem POLECAM :) (1) Gorąco polecam ten ośrodek :) Długo zajęło mi zdanie prawa jazdy, ale udało... Kasia pytanie (2) Witam! Czy podanie na uczelnię należy wydrukować na 2 stronach ( przód ,... internautka II TF - opinia (1) szkoła godna polecenia, wysoki poziom nauczania i miła sympatyczna atmosfera! II TF Ogólnie kultura (1) Spoko szkoła dla pełnoletnich...nauczyciele i wygląd - duża kultura Alek moja opinia (1) tylko uciekać z tej szkoły kamila Polecam ten sklep! (1) Kupiłem w tym sklepie rower górski Merida MATTS SUB 40, z którego jestem... Jarek Super!!!! (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły. Jestem zachwycony profesjonalizmem... Tata Andrzej Polecam (1) Świetny lekarz. Sympatyczny, taktowny i cierpliwy. Odpowiada na każde... Karolina Sony Vao (1) Kupiłem w sklepie komputer Sony Vaio. Po najlepszej cenie i z prezentem.... Radek Nie polecam (1) Cieszę się, że pojawiła się Chemia Gdańsk na stronach trojmiasto.pl, bo mam... gaba Jedzenie super. (1) Jeśli masz ochote zjesc naprawdę DOBRY OBIAD, a przy okazji podziwiać... Piotr Polecam !! (1) Na dzień dobry powiem że kanjpka jest z prawdziwego zdarzenia, 2 poziomowa u... Tomas moja opinia (1) Świetna szkoła! Wyjątkowo mili ludzie, wspaniali nauczyciele (szczególnie... ktoś Dominik - opinia (1) bardz sympatyczne miejsce zarówno do spedzenia go na rozmowie jak i zabawie... Dominik Szacuneczek! (1) Nie posiadam się z radości z cieplutkiego prawka w moim portfelu a to... Agnieszka :) (1) Sympatycznie i nie jak u dentysty! :)) Dobre podejście do pacjentów -... Alicja Dobre jedzonko w przystępnej cenie !! (1) Na pierwszy rzut oka lokal o pozorze drogiego, po otrzymaniu jednak menu w... Bartek