Kultura-zero (1) Zachęcony pozytywnymi opiniami wybrałem się do tego warsztatu z łożyskiem... Paweł Porażka (1) Na Monciaku nie ma ŻADNGO dobrego jedzonka w stylu steak house. Kilka dni... Paweł Polecam!!! (1) Jestem b. zadowolona z usługi. Roki został dokładnie umyty i ostrzyżony.... Kasia
Języki obce. (2) Witam. Chciałabym się zapytać czy w Państwa szkolem prowadzony jest język... Przyszła Studentka Ateneum Polecam dobre śniadanko i nie tylko (1) Doda Miła przy następnych wizytach... (1) Ja wybrałam się do dr Legan całkiem przypadkowo. Pilnie chciałam potwierdzić... coma Jak najbardziej obiektywnie (1) Piszę tę opinię prawie pół roku po pobycie na aseptycznym oddziale... coma Nuda i bez zmian (2) Pracuje za granica i bylem juz w wielu miejscach.Fakt Akademos jest dobry,... bywalec dzięki Mitch (1) Dziękuję Mitchowi za cierpliwość, spokój, opanowanie, profesjonalizm, a... Magda M taka sobie (1) mała sala w piwnicy, nie na okienka-nie polecam tym którzy mają... magda zazdośc? (1) Pizzeria Capriciossa wcale nie ma za wysokich cen! W porównaniu z innymi... omega Polecam SERWIS TV (1) Super podejście do klienta.Miła obsługa.Ceny mi odpowiadały.W razie czego... Roman Świetna szkoła językowa !!! Polecam! (1) Szkoła została mi polecona przez koleżankę, do dziś jestem jej wdzięczna ;)... Magda jako pogotowie w godzinach nocnych - NIGDY NIE (1) {po dziennych godzinach pracy w czasie rzekomych nocnych dyzurow lekarz... zalamany wlasciciel Mielismy wesele 07 07 07 i naprawde sie cieszymy ze tam zrobismy (1) odbyło sie w drugiej sali (bursztynowa). Wystrój bardzo piekny, naprawde... M & R polecam ten ośrodek każdemu bez wzgędu na odległość od miejsca zamieszkania (1) naprawde wardo jest szkolić się w OSKARze,pan Krzysztof doskonale uczy... krystian Scena Letnia - brzmi zachecajaco! (1) Niestety nie zdarzylo mi sie miec przyjemnosci obejrzenia jakiegokolwiek... konrad Żenada ! (2) OSK Oliwka to chyba jeden z najsłabszych ośrodków w Trójmieście. Brak... chochlik Okropne jedzenie (1) Club bardzo fajny, wkońcu można sie gdzieś wybrać na drinka,ale jeżeli... Małgosia rewelacja (1) Obsluga bardzo fajna, mila i sympatyczna, dr. Komorowski bardzo dobry... Snur