:) (1) Uwazam, że Polmozbyt jest jednym z najlepszych ośrodków szkoleniowych dla... Marta :) cz. II (1) Pani Emanuela (obecny instruktor) rewelacyjnie potrafi dotrzeć do każdego z... Ola zadowolony (2) bardzo cenie sobie to jak milo i profesjonalnie przyjeto mnie w firmie inpro... ysl
Cz I mojej opinii (1) Witam! Jeszcze pół roku temu, sama siedziałam przed komputerem i szukałam... Ola Super szkoła ! (1) Miałem możliwość iść do trójki jednak zdecydowałem się na sóstkę i nie... tegoroczny maturzysta Kurs Fryzjerski (1) Chcielibyśmy serdecznie i z całego serca podziękować naszej instruktor... Grupa Asów NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!! (1) Nie mam słów uznania dla dr Rogozy! Jest po prostu fantastycznym fachowcem i... EWig Moje doswiadczenie w ECK (1) Wlasnie koncze polroczny kurs w ECK!Jestem z niego bardzo zadowolona jak iz... Sylwia G Odradzam!!!!! (1) U pani doktor Muczynskiej leczyla sie moja córka - a raczej próbowała się... Lucyna Probe THE BEST BILARD W GDYNI ;) (1) Uważam żę bilard najlepszy w gdyni. dobre stoly dobre kije dobra obsluga... Dante ania - opinia (1) oprócz pieknego studia maja normalne ceny ,jakosc uslug na wysokim poziomie... ania Super (1) W znakomitej wiekszosci swietni nauczyciele, szczegolnie polecam pana... ui Zawiedziona (2) Jak rozpoczlam kurs to wszycy zachwalali ze bedzie ogrom modelek ktore beda... Ania GORĄCO POLECAM!!!!! SOLARIUM Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA (1) Po wielu wizytach w bardziej i mniej renomowanych znalazalam solarium ktore... Marlena polecam!!! (1) bardzo miły dentysta, ma odstresowujące podejście do pacjenta. sprawny,... Ania Podziękowania (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pani Anity. Jest najlepszym fachowcem w... neve fachowcy ale od czego innego (1) fachowcy w ogole nie znaja sie na montazu okien, nikomu nie polecam tej... dario POLECAM TEN OŚRODEK (1) MOTOBIT to ośrodek na poziomie.Wykłady oczywiście jak wszędzie nuuuuda, ale... chakyra nie polecam!! (1) przez tego człowieka moja mama leży teraz w szpitalu z podejrzeniem... maga oszukana (1) Piękny wystrój, miła obsługa i... to wszystko, bo: Udałam sie do salonu na... Kasia