bardzo.bardzo.... (2) tesknie bardzo za moim ukochanym delfinem, ale konic wrzesnie jestem, nie... Kasia z H. Monika - opinia (1) Wybieram sie na socjologie na ug. jak ktos studiuje ten kierunek to bardzo... Monika KOMPETENTNY ZAWODOWIEC (1) NIE MOZEMY WYJSC Z ZACHWYTU W JAKI FACHOWY I UCZCIWY SPOSOB ZOSTALYSMY... TERESIA
strega - opinia (1) na szczęście byłam tylko szczepić szczeniaka ale.... musiałam ze zdrowym... strega mayday - opinia (1) Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak... mayday Monia i Piotr - opinia (1) Po dokonaniu rekonesansu kilku studiow tatuaży pomimo wyzszych cen usług... Monia i Piotr Ciekawa oferta w miescie (1) Panie z Cityhouse bardzo pomocne i solidne. Jarek Nowaczyk do "Goni" (1) "klijetka" Twoja ocena jest jak Twoja ortografia, daj sobie spokój w... Herbert jestem zadowolona (1) Dwa kolczyki i jeden tatuaż. Nie było się do czego przyczepić. Obsługa... Joanna C. moja prawda (1) sala informatyczna nie ma wystarczającego osprzetu w wielu salach sa dziury... uczennica szkoła jakich wiele (1) Prawie wszyscy nauczyciele przychodzili na lekcje z wielką łaską, nie... maja KRP - opinia (1) Zgadzam się z Marcelą10, odczucia te same, wiecznie nie dokończone, poważne... KRP credo (1) niestety z własnego doświadczenia nie polecam nauki jazdy w credo, w... kursantka zadowoloneni klienci (1) byłam tam z rodziną na kolacji,smacznie,miło,elegancko-mozna nawet... mamagdańsk podziękowania dla dr Gniadka (1) Dziekuje panu Doktorowi Gniadkowi za szalenie profesjonalne prowadzenie... Grazyna i Andrzej Brzescy z malu obsługa klienta na poziomie 0 (1) Sebek Gorąco polecam!! (1) Naprawdę klasa sama w sobie! Wybór potraw jest spory, obsługa bardzo miła.... Koszał Godne polecenia (1) Naprawdę rewelacyjna kuchnia i obsługa bardzo mila. Musze powiedzieć, że... Wojtek małgonia - opinia (1) Korzystam z usług salonu od wielu lat i nie zamierzam go zmieniac!!!... małgonia Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga