GORĄCO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy stomatologicznej świadczonej przez dr... ŁK Sympatyczna restauracja (1) Polecem menu w tej restauracji ,muszą mieć świetnego kucharza. Poza tym... MONIKA LOK ;( (1) cóż jesli chcecie przenieść się w mroczne lata 70-te ubiegłego wieku... jasiek
z JANKAREM nauka jazdy to czyta przyjemność ;) (1) Polecam wszystkim ten OSK. Miła atmosfera, bardzo dobry instruktor (Pan... Bartek S. osiedle Hynka (1) niestety bardzo dużo usterek - winda się psuje co 2 tygodnie, brama od... Cherny "Świetlny trans" (1) Mimo niepewnej pogody udałam się 27 maja na WIECZÓR TEATRALNY. Jestem pod... Kasia Rocznik 80 (1) Taaaa,Mocarska była super szczególnie jak rzucała kredą albo cyrklem.A była... Michał Serdecznie polecam wszystkim!! (1) Miejsce, gdzie można sie zrelaksować, odprężyć i spędzić miło czas. Obsługa... Ada Jadwiga - opinia (1) Bardzo gorąco polecam salon maryla, szczególnie bardzo profesjonalny makijaż... Jadwiga kwestia gustu (1) nie chce sie sprzeczac z innymi, narzucac swoja opinie, ale mi sie nie... malpa bardgor - opinia (1) Ogólnie dobra szkoła a Big Boss man Dudek to wporzo koleś ! bardgor makijaż permanentny (1) Ostatnio miałam przyjemność zrobić makijaż permanentny i jestem bardzo... * masaz plecow, calego ciala ,twarzy (1) Magda Szulecka posiada dar ,ktory powoduje ze moge normalnie funkcjonowac,... Justyna Niewarto (1) Mojim zdaniem niewarto chodzic do tej szkoly, ja zepsulam sobie kilka lat... Zuza Finał leczenia (1) Po trzech koniecznych wizytach (lekarz, tomograf, lekarz) wykonano zabieg w... Wiesław Szejerka Poród (1) Urodziłam synka 30 marca i pobyt w szpitalu wspominam miło. Zarówno położna,... Deta mozna lepiej (1) Opinie kieruje do do 1 opini Pana Krzysztofa jak bedzie Pan na przegladzie... Upierdliwy klient wg.Serwisu PRZESTRZEGAM (1) Kupiłem monitor z gwarancją "zero martwych pikseli" 2 dni przed końcem... Maciej ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem dzięki Andrzejowi.Dzis odbieram już prawko! ANDZEJ... Bernadeta k.r. - opinia (1) Zamówiłam szafę wnekową i naprawdę jestem zadowolona. Szybki montaż, dobra... k.r.