Polecam! (1) Wszystkim niezdecydowanym i wahającym się nad wyborem szkoły polecam Elkę... Justyna To bardzo dobra szkoła dla ludzi z jajami. (1) Ja chodzę do tej szkoly bo mnie na to stac i tyle. nie chcialem sie meczyc... Bohun - Wielki Ataman Kozacki POLECAM (1) BYŁAM U PANI RENATY.POPRZEDNIE OPINIE PRAWDZIWE.SYMPATYCZNA BLONDYNKA... grazyna
Po usłudze w serwisie Fabiana SUPER rowerowa jazda gwarantowana. (1) - szybki i fachowy serwis - miła i profesjonalna obsługa - ceny adekwatne... Uczynek rewelacja (1) jestem bardzo zadowolona, serdecznie polecam! paulina ok (1) Moją instruktorka jest pani Beatka kładzie duży nacisk i z głąba potrfi... kursantka Brak kontaktu telefonicznego !!!! (1) Dodzwonic się....graniczy z cudem !!! daro Konkretni fachowcy (1) Wprawdzie czasami ciezko sie do nich wbic, ale widac ze znaja sie na marce... Daniel PROBLEMY Z USŁUGAMI SERWISOWYMI (1) JESTEM ZUPEŁNIE NIEZADOWOLONY ze świadczeń serwisowych oferowanych przez... IZO Jarosław - opinia (1) Knajpa jest super tylko dzieki takiej miłej blondynce (agnieszka ) pozdrowienia Jarosław miłe miejsce (1) sympatycznie i niedrogo; \"wpadki\" zawsze się mogą zdarzyć; że się czeka na... wspólnik h.c. POLECAM!! (1) znalazłam przypadkiem i naprawdę POLECAM!!nie pamiętam keidy ostatnio byłam... kasia super optyk - polecam (1) jak dla mnie rewelka!!! Super doradztwo, ceny do ugadania i bardzo... mietek QSI - slabizna (1) Sprzetu duzo , ale slabo , duzo staroci i ceny wysokie jak na uzywany sprzet... Endriu To ma być lekarz? (1) Tragedia!!! Zbadał mi tylko nos i uszy i przypisał jakieś kropelki, nawet... Pacjent Aż strach się bać! (1) Nie będę miło wspomniał wizyt u Pani Urbańskiej. Powinna przyznać się, że... Pacjent Podziękowania (1) Egzamin zdałam za drugim razem dzieki Panu Krzysztofowi;)Jest Bardzo dobrym... Anna Kurka zadowolony - opinia (1) Świetny sklep. Rewelacyjna obsługa. Bardzo dobry asortyment, świetna jakość... zadowolony Bardzo polecam (1) Jeśli chcesz zjeść bardzo smacznie, w spokojnej, miłej atmosferze to nie ma... JF GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA WSPANIAŁEJ DR. SZCZUROWICZ (1) Leczyłam sie w tej klinice 5 lat i duzo mogłabym tu napisać.Dla dr.... Agnieszka Makowska