Firma z KLASĄ!!! (1) Ta firma to naprawdę firma z klasą.Wystarczy pojechać na orunie górną i... Orunia Cafeteria i juz (1) Jedyny lokal w którym można napić się Peroni wg. receptury Szefa :]... Dareus I. Lucus Polecam (1) Jestem pacjentką doktora od kiedy zaszlam w ciaze, polecila mi go kolezanka,... Anna
Dobry wybór! (1) Ośrodek godny polecenia. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze.... Piotrek K. osek - opinia (1) Chodzę tam (niedługo skończę) i muszę powiedzieć że u mnie w klasie są 3... osek W oczekiwaniu na odbiór prawa jazdy :) - opinia (1) Nie pozostaje mi nic innego jak pochwalić tą szkołę jazdy. Robiłem kurs... W oczekiwaniu na odbiór prawa ja X - opinia (1) Chciałem tutaj podziękować bardzo miłemu Panu,który razem z kursantem... X Podziekowanie (1) Regularnie przylatuje co 2 miesiace z Londynu do salonu Calmii. , musze... Paulette Polecam!!! (1) Polecam szkołę, wysoki poziom, wspaniali wykładowcy :) sporo nauki :((... studentka mi - opinia (1) polecam - zwłaszcza usługi kosmetyczne pani Dorota rewelacyjna wczesniej... mi do weteranki (1) W naszej szkole łaciny i filozofii ucza sie wszystkie klasy humanistyczne, a... ja Makijaż pemanentny (1) Jestem bardzo zadowolona ,bardzo miła obsługa , makijaz zrobiony... Dorota Polecam! (1) Serdecznie polecam salon "Maryla", obsluga jest bardzo mila, wszystko odbywa... czarnulka prosze o pomoc (1) Hej Wam. W tym roku wybieram sie na studia i chcialabym dowiedziec sie... malwa malwa - opinia (1) hej Wam! W tym roku chcialabym wybrac sie na studia do WSFiAale po Waszych... malwa Potworne kolejki (1) Dobrze wyposazony i uporzadkowany hipermarket, tylko te straszne kolejki w... boomkey Łukasz Skrzycki - opinia (1) Niestety, wykonanie remontu powierzyłem firmie Beast. Konrad Lech. Jest to... Łukasz Skrzycki A ja nie pracuję w Limes i mówię, że .... (1) morenowy Limes to dno! nie mogę nawet wysłać opinii, bo muszę ciągle oglądać... Jaku-b Super. (1) Pelen profesjonalizm. Marek Rzetelność i uczciwość (1) To domena firmy ARCAR. Szef firmy i pracownicy zawsze fachowo doradzą,... Tyberiusz