mexicana:) (1) ja byłam tam w weekend, i ogólnie podobało mi się:) jedzenie smaczne - w... ania Specjalista, ale niemiły... (1) Miałam do czynienia z panem Mazurkiewiczem i prywatnie, i w szpitalu. Jest... Kowalska Szkoła ma sporo mankamentów ale jest ok (1) Wybierajac ta uczelnie liczcie sie z takimi kwiatkami jak 6cio godzinne... Ludlum
agnieszka - opinia (1) Jest wiele szkół jazy i wielu instruktorów. Szkoła jak szkoła ale instruktor... agnieszka Poziom bardzo spadł... Nie polecam (1) Kelnerzy amatorzy, barmani amatorzy, jedzenie ciekawe tylko z nazw, bo tak... Grzegorz Polecam !! (1) Super salon, rewelacyjna oraz bardzo miło i serdecznie nastawiona obsługa.... Karina reklamacje (1) Reklamacje w tym sklepie to skandal. Od 1,5 miesiąca nie mogę odebrać... Natalia Pełna satysfakcja (1) Szukałem rower w całym trójmieście . Analizowałem ceny , osprzęt ,serwis i... Kuba Beata - opinia (1) Zaczęłam kurs w osrodku Poldek.Po niezdanym egzaminie trafiłam na p.DARIUSZA... Beata PANICZ NA WłOśCIACH (1) jest super basen bo to trzeba przyznac czysciutka woda, instruktorki... bywalczyni Robaczek w nagietku (1) Zamówiłem golonkę z opiekanymi ziemniakami.Ilość ziemniaków... Ireneusz SĄ NAJLEPSI (1) UWAŻAM ŻE SĄ NAJLEPSI NA RYNKU WSZELKIE NAPRAWY WYKONUJE TYLKO U NICH W... AREK maniek - opinia (1) spoko luz zią maniek 3 razy Pan Bandura uratował mi psa (1) Nosówka, ropomacicze, zaczopowane jelito. 2 operacje. Pies zyje i jest w... Łukasz Szybko i sprawnie !!! (1) Bardzo przyjemna współpraca. Darmowo wycenili instalacje , było trochę... Sklepikarz Paulina - opinia (1) Na wstępie chciałam powiedzieć,że bardzo dawno nie byłam w tej stadninie,... Paulina racja (2) Zgadzam się z Paniami i też jestem rozczarowany z serwisu . brak... obiektywni pytanie (2) Witam! Jestem zainteresowana kierunkiem Dziennikarstwo i komunikacja... Kamila kazik - opinia (1) Nieświadomych przestrzegam że wyciągną kasę i nie wydadzą żadnego protokołu... kazik janusz - opinia (1) Rukola to ciekawy wystrój,piękna lokalizacja,a przede wszystkim świetna... janusz