To chyba jakaś pomyłka (1) cała ta firma to zbiorowisko niekompetencji i łgarstwa. Tyle mama do... Zbigniew miło,że dla dzieci (1) jeśli ktoś ma małe dziecko to wie o czym mówie. spacer- jest gorąco, chcesz... RodzicTeżCzłowiek;) obsługa -macie tam kadrową proponuje wymienić personel (1) sobotnie jedzenie u Was przerodziło się w koszmar,wielka Pani kelnerka E... bardziej kulturalna
cudnie (1) Piekne miejsce, klimat do biesiadowania... i do grania. Muzyka brzmi tam... miras - www.duan.pl falka - opinia (1) leczyłam zęby na Suchaninie od ok.4 lat. Byłam zadowolona do czasu- w końcu... falka godne polecenia :) (1) dziękuję serdecznie Pani Kasiu, uratowała mi Pani włosy (i humor na... Iwona Omijajcie tę spółdzielnie z daleka (1) Co to za spoldzielnia która traktuje lokatora jak wroga, pieniądze biorą... ToGo Klub Montessori to horror!!! (1) Kochani rodzice nie polecam tego przedszkola najgorszemu wrogowi!!! A... Rodzic MAX Klimat (1) Super klimat i obsługa, polecam wszystkimrzy lubią dobrą zabawę. Rachmani k - opinia (1) k AZS - opinia (1) Jedno z ciekawszych studiów w 3mieście jeżeli chodzi o klimat, przede... AZS Iza - opinia (1) Mogłby ktos z was pogadac ze mną na gg o tych lekcjach itp. Moj nr gg :2969412. Iza SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Ł. Szkoła (1) Cudowna szkoła która właśnie kończy poziom nauczania niektórych przedmiotów... bonia U Szkota? Jedyny taki pub w Polsce? Śmiechu warte! (1) Chcąc wybrać się ze znajomymi na prawdziwego Guinnessa lanego z kija... Ugm Tragedia.... (1) Najlepiej nie chorować. Część lekarzy ma całkowicie olewające podejście do... zawiedziona no...plus, ze w ogole jest..... (1) Trochę zalatuje dawnymi czasy....w szatniach nie ma luster, wiec zmywając... agnieha dr.Legan (1) trafiłam do dr.Legan po porodzie,który zakonczył sie niestety śmiercia... kamila The best italian restaurant in the world !!!! (1) Just the best!!! I've never met a such nice and professional service, my... Rolden abakab - opinia (1) Do klubu uczęszczam co prawda nie od początku,ale wystarczająco długo,aby... abakab