:) (1) wielka pozytywka, tatuaż - pierwsza klasa, ja Super (1) Wszystko praktycznie jest, a w razie problemu doradzą :) Spec troche wyrozumialosci (1) pamietajmy, ze sushi to kuchnia japonska. co to znaczy? ze wszystkie potrawy... blantomania s.a.
Oddział ginekologiczno-położniczy (1) Chciałabym podziękować wszystkim położnym i lekarzom za pomoc jaka otoczyli... Mage Tutta Mia the best ! (1) Owszem jezeli ktos niema najmniejszego pojecia o wloskim jedzeniu to powie... Magda K ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM:):):):):):) (1) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!!!! UWAŻAM ŻE SZKOŁA PROPONUJE W PEŁNI... Seba sklep z duszą!! (1) koko Dobra szkoła i super atmosfera, co przy nauce jest najważniejsze :D (1) Egzamin niedługo i idę na niego z pełnym spokojem i pewnością swoich... Nacia Zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony (1) Jedni lubia tego, fryzjera, inni wola tamtego. W tym zawodzie nie da sie... Pablo MISTRZOSTWO!!!! (1) kinga Polecam ten serwis (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Bez cienia pogardy dla komputerowego laika... Gosia Idealna obsługa oraz duży wybór oryginalnych wzorów (1) Świetna ekipa, w studiu jest miła i zabawna atmosfera po prostu na luzie,... RudeGirl pelna petarda (1) poprostu super, obsluga, ceny, muza, klimat..... wszystko ok ... !!!!Bargian... Kamil Dj Silent Na 5+ (1) Rewelacyjny lekarz! ** malboh - opinia (1) Miła atmosfera,profesjonalna obsluga,ja bylam u pani Asi jestem zadowolona.... malboh WETERYNARZ Z PASJĄ (2) Nareszcie weterynarz z pasja,kochajacy swój zawód i zwierzęta. Tak jak piszą... woody odpoczniesz i wyjdziesz piękna (1) Bardzo lubię to miejsce.Zawsze czuję się obsłużona fachowo i... Jola Szkolenie kierowców (2) Rzetelny kurs. Wymagający instruktorzy,którzy uczą jak kierowca powinien... kuba Polceam (1) Rewelacyjna obsługa Tomasz Świetni (1) polecam - zaproponowali mi najlepsze rozwiązania z zakresu monitoringu CCTV Julta