polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, dużo konwersacji i motywacji do pracy. świetna... rossman Odpowiedż dla " Uwe' (1) Jeżeli ktoś chce zrezygnować, to zawsze zwracamy pieniążki za... Andrzej Pijanowski prezesowa to porażka (1) największym problemem TZ jest postać pani prezesowej i jej synusia... mieszkanka osowy
Polecam! (1) Kursy w OSK Autostrada są naprawdę godne polecenia. Profesjonalnie... Tomek Omijać z daleka! (1) Zawyżone ceny usług byłbym w stanie pominąć milczeniem - to czego nie mogę... Michał q - opinia (1) polecam dr. Kaminskiego,czlowiek z niesamowitym sercem dla zwierzat. q Miło i smacznie (1) Choć z zewnątrz budenek strasz i wygląda raczej ja krematorium niż... Cleo Polecam! (1) Do 7 tygodnia ciąży prowadził mnie DR ŚLIWIŃSKI ( Super pod każdym... Milka Z taką obsługą utrata szyby w aucie jest choć odrobinę mniej przykra ;) (1) Korzystam z usług firmy już drugi raz i po raz kolejny wyjeżdżam w pełni... Rafał forfit (1) jeszcze nikt mnie dostrzegl we mnie przebieglosci, dzieki :)) agata Piotr - opinia (1) Bardzo fajny wygląd i wystrój, miła obsługa, jedzonko bardzo dobre i ładnie... Piotr Tylko podejście dr.Debisa jest odpowiednie (1) Beata Terminow nie maja, wredna obsluga i jakosc gorsza niz kiedys (1) 1. Terminow nie ma. Kiedy moje zamowienie bedzie gotowe to nikt nie powie.... Piotrus BEZNADZIEJA !!!! (1) Przy wejsciu Pani Kelnerka od razu krzyknęła: BRAK MIEJSC ! Na nasze... Meksykanin Rewelka (1) Byłem w sobotę, i jest extra, takiego klubu brakowalo w Gdyni, nareszcie... slowman Szczerze polecam :) (2) Polecam tą szkołę :) Instruktor naprawdę bardzo rzetelnie przygotowuje do... kaste ! najlepsze solarium pod słońcem ! (1) bardzo polecam wszystkim :-)) MAzi NAJLEPSZY SZPITAL W POLSCE (1) brak mi słów Dziadek Galla Oda do MISTRZA... (2) Januszu, mój MISTRZU Wielki, Moja drogowa Ostojo, Wielkie dziś Tobie... Renia Thai Hut ... ohh yeah... give me some ;) (1) Bywalem w tej restauracji nie jeden raz i za kazdym razem wychodzilem... Pieczka