REWELACJA (1) Właśnie stamtąd wróciłam.. Jeździmy tam bardzo często..Ogólnie wielki... najek :) (1) Jedzenie fenomenalne, poza uporczywą niedostępnością rzekomo dostępnych na... sioola TAKA ROLA SUPERINSTRUKTORA :-) (1) 12.06.2007 - Skazana na sukces! Adaśku, dziękuję za cierpliwość,duchowe... Karolina Ł.
dla informacji Ma Qu (1) Gdański Swojki Smak nie ma w ofercie dań z pieca ani kurczaka ani indyka... obeznany z menu INFORMATYKA ZAOCZNIE (NIESTACJONARNIE) (1) Po pierwszym roku stwierdzam: Na stronie internetowej panuje Bałagan, jest... STUDENT WSZ Madzik - opinia (1) Rzetelny lekarz, ktory nie boi sie wyzwań ( w sensie zawodowym).... Madzik Przepyszne jedzenie!!! (1) Przepyszne jedzenie!!! Wystrój też fajny i miła obsługa, choć dość drogo.... Smitty2 Absolwentka (1) No ja niestety nie wspominam tych 3lat miło...cieszę się że mam to za sobą.... absolwentka`05 SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania obsługa infolini (1) Uprzejmię chciałam zapytać jak korzystac z infolini, nie wiem jakie mam... M.Skrzat Małgorzata - opinia (1) Bardzo dużo osób na zajęciach, duszno, totalna samowolka, zbyt luzacko, co... Małgorzata Gwóźdź w pizzy (1) Sprawa dotyczy Telepizzerii Tino w Gdyni, ul. Chwaszczyńska 2 (piszę tu, bo... Tomek Po kursie w OSK Sunaj zdałam egzamin w pierwszy podejściu. (2) Instruktorzy z bardzo wysoką kulturą osobistą i świętą cierpliwością,... Dorota Wiśniewska firma godna polecenia (1) Jestem stałym klientem firmy Rosa. Zadowolony jestem z profesjonalnej... janusz Niedowiary: Taniej niż u prywaciarzy! (1) Nie uwierzycie!. Ze swoją polówką ponad miesiąc jeździłem po prywatnych... Mariusz Wiśniewski Natalia - opinia (1) Szkoła wspaniała, wiele wspo0mnień, super nauczyciele. Nie bez powodu... Natalia Nief - opinia (1) Szkoła świetna, poziom nauvczania bardzo wysoki nauczyciele super zawsze da... Nief Blisko, tanio, bez zbędnej gadki w stylu: "Panie, tego się nie da zrobić"... (1) Założyłem tam centralny zamek za naprawde małe pieniadze. Taniej w... Mariusz