:D (1) witam tu Jacek pozdrawiam wszystkich :) jest tu bardzo fajnie hehehhehe Jacek SUPER!!! (1) Byliśmy ze znajomymi dopiero na drugich zajęciach, ale jest rewelacyjnie. 6... Justyna Moja Szkoła (1) Nie tylko nauczyciele czy dyrekcja świadcza o poziomie szkoły ale przede... Absolwent
Mery - opinia (1) Bardzo fajna szkola ;] Mery Płen profesjonalizm gorąco polecam (1) Ela to bardzo kontaktowa przesympatyczna osoba słuchająca uważnie klienta,... Ania . (1) . . Dorota - opinia (1) koncze 3 rok nauki w tej szkole i naprawde milo bede wspominac te lata:)... Dorota POLECAM (1) Super szkoła. Jeżeli sie zapiszecie wybierzcie instruktora pana Sławka nie... dziabąg wybieram sie tam:) (1) po dniach otwartych szkole oceniam na: rewelacyjny:) D. moja dykta sklad! (1) mega lans! zonk H3M szukasz wyrozumiałego ginekologa kobiety? (1) panią dr. znalazłam przez znajomych,miła i wyrozumiała przedewszystkim... zadowolona pacjentka super miejsce, POLECAM!! (1) monika Sklep jest OK, ceny najniższe, obsługa sprawna (1) Ceny faktycznie mają super. Upustów się tam nie ma co spodziewać, ale w... J Czekolady (1) Czekolada pomaranczowa i truskawkowa sa najlepsze..... doznania smakowe... Lenek x - opinia (1) salon jest super, bardzo polecam p. Lidke, ktora zawsze znajdzie fajne... x ja tez za pierwszym razem;] (1) Super!! jak ktos sie uczyc u NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA w 3miescie to sie... magda m. to nie takie trudne! (1) Podziękowania specjalne dla Bartka i Szymona. Kurs + 10 godzin wykupionych... ania m. pytanie (2) Witam! Chciałabym się zapytać, czy można składać dokumenty na uczelnię od... Aneta piszcie o transporcie i spedycji (1) Zastanawiam sie nad podjeciem studiów na w/w kierunku. Napiszcie jak jest.... Kasia ochrona obiektu :-) (1) Ochrona pierwsza klasa. Odpowiedni mężczyźni na odpowiednim miejscu...... AGA