Marcin - ocena (1) Bardzo profesjonalny personel ,miły przyjazny Marcin Mikolaj - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Leszka Lach - mieszkanie sprzedane za jego... Mikolaj Ewa Chmara - ocena (1) Z usług tego warsztatu jestem bardzo zadowolona. Po uszkodzeniu opon na dużej... Ewa Chmara
Ppp - ocena (1) Najlepsi od wielu wielu lat Dziękuję zwłaszcza Pani Karolinie Ppp Piotr - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Intuum w Gdańsku, które wykazało... Piotr Grzegorz - ocena (1) Bardzo dobry fresher Robert Połom Grzegorz Janina Michalska - ocena (1) Opieka na bardzo wysokim poziomie.indywidualne podejście do pacjenta.... Janina Michalska Anonimowy - ocena (1) W tej agencji czuć porządną, przemyślaną organizację pracy :) Każdy etap był... Anonimowy agata kos.... - ocena (1) Agent Łuszcz wykazał się dużą cierpliwością i naprawdę był pomocny w wyborze... agata kos.... Maciej - ocena (1) 6 gwiazdek to za mało :) Pani Ania to prawdziwa profesjonalistka, która... Maciej Mama - ocena (1) Ceny masakralne. Dzisiaj poszłam po lek dla syna, który dwa dni wcześniej mąż... Mama Konstanty - ocena (1) Zdecydowałem się na rytuał oczyszczania, ponieważ od dłuższego czasu... Konstanty Arek - ocena (1) Usługa wykonana dużo lepiej niż moje oczekiwania. Polecam i na pewno... Arek Wojciech N. - ocena (1) Chciałbym bardzo podziękować biurze nieruchomości PepperHouse. Na wyróżnienie... Wojciech N. Irena - ocena (2) Sprzedaż domu to ogromny stres,ale dzięki pośrednikowi nieruchomości... Irena Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Mokasyny ogarnięte ekspresowo w bardzo przyzwoitej cenie. Piotr Joanna K. - ocena (1) Gorąco polecam Pana Leszka Lach! Agent zajmował się sprzedażą mojej... Joanna K. A - ocena (1) Jeśli nie chcecie mieć problemów z Urzędem Skarbowym to omijajcie tą... A Ania - ocena (1) Koloryzacja i strzyżenie zawsze na wysokim poziomie. Przy tym miła i... Ania Igor - ocena (1) Serdecznie polecam wspólpracę z Panią Natalią Małycha. Cały proces od... Igor