Eliza - ocena (1) Zawiodłam się. Zabrakło smaku. Mam wrażenie, że nikt tych dań nie próbuje... Eliza Dominik - ocena (1) Profesjonalnie, szybko i dobrze, rzadko można spotkać to wszystko w jednym... Dominik Weronika Bieniasz-Krzywiec - ocena (2) Serdecznie polecam OSK Delta! Zaczynając od wspaniałej Pani w biurze, która... Weronika Bieniasz-Krzywiec
Osanna - ocena (1) Kiedy podpisywałam umowę nie sądziłam że tak szybko uda mi się sprzedać... Osanna Szymon - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z biurem nieruchomości City Life, udało się dokonać... Szymon Tomek - ocena (2) Z całą pewnością mogę polecić Salubre jako miejsce w którym otrzymacie pomoc... Tomek T.Barbara - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa . T.Barbara Dominika - ocena (5) Bardzo wysokie ceny... sam internet w średniej prędkości to koszt ok. 130... Dominika Krzysztof - ocena (1) Wizyta w studio fotograficznym przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pani... Krzysztof Maja - ocena (1) Niestety, instalacja zrobiona przez pana Damiana osobiście, zaczęła syczeć.... Maja Jolanta - ocena (1) Profesjonalne podejscie do określenia mojego stanu i odpowiednio dobrane... Jolanta władek k. - ocena (1) czyściutko i smacznie władek k. zlekceważony klient - ocena (1) Od 30 listopada koresponduję z mBitem celem przygotowania się do zakończenia... zlekceważony klient Nowakowski Krzysztof - ocena (1) Pan Michał jest bardzo profesjonalny i dba o miłą atmosferę na wizycie,... Nowakowski Krzysztof Dominika - ocena (1) Z Lunką serdecznie polecamy, Uczęszczałyśmy na pierwszy etap i było warto.... Dominika Maciek - ocena (1) Dziękuję Pani Maji za profesjonalną robotę solidna firma polecam Maciek Joanna Kaszubowska - ocena (1) Bardzo polecam panią doktor Pilek! Jestem bardzo zadowolona z przebiegu... Joanna Kaszubowska damian - ocena (1) Zawsze dobre jak u mamy; klasyka to za przeproszeniem ruskie, ale równie... damian Grzegorz - ocena (1) Takie sobie jedzenie,są w Gdyni lepsze bary Grzegorz Dawid - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Megabud. Realizacja usługi przebiegła... Dawid