to jakiś żart a nie siłownia!!! (1) Kiedyś tranowałem siatkówke i nakładałem ciężarki na kostki aby poprawic... Marcin NIE POLECAM (1) Podzielę się z Wami moją opinią na temat siłowni, otóż karnet mam od 6... gaal anonim Trenerzy z ulicy, sprzęt zdekompletowany, bałagan (1) Byłem wczoraj na pierwszym treningu tam.... trenerzy nie wiedzą nawet jak... Hall
Jestem zadowolona (2) Obsługa na recepcji mnie nie interesuje,nigdy nie miałam problemu, daję im... Klubowiczka nie da rady rozwiązać umowy, nastawieni tylko na zysk (1) Nie można rozwiązać umowy, nastawieni tylko na zysk Oferta, wyposażenie,... Gdynianin .... (1) nastawieni tylko na zysk,sprzet rozj....y ale po co go wymienic.wcisnac jak... staly obserwator Trener personalny-Michal Orzech (pure klif)polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z treningow z trenerem personalnym - Michalem... mk Lojalność jednostronna? (1) Głównie zajęcia na sali, czasami wiosło, ergometr, spinner na ręce czy... Pająk UWAGA (1) Witam. Uczęszczam na tę siłownię od miesiąca. Znalazłam razem z 2 koleżankami... klientka Jurek Dz - opinia (1) Bardzo podoba mi się sala do ćwiczeń, dużo dodatkowego miejsca, przestronnie,... Jurek Dz Chcesz rozwiązać umowe, musisz dopasować sie do czasu menagera! (1) Podpisanie umowy- ok, parę miesięcy chodziłam na siłownie i wszystko było ok,... Magda Piotr S. - opinia (3) Do klubu Pure w Klifie uczęszczam z małymi przerwami od jego początku. Jest... Piotr S. jakie ceny (1) Wie ktoś jak kształtują się tam obecnie ceny? Dla osób uczących się? piotr Może być (1) Klub jest ok, nawet jestem zadowolona. Co prawda po 16 robi się tłoczno, ale... Mig Pajac na recepcji (5) Uwaga! Kadra Pure Fitness to ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia o... trener-osobisty nie polecam (4) Rozwiązanie umowy to istny koszmar. Dwa miesiące temu poszłam rozwiązać umowę... Paula Stanowczo odradzam!!!!! (1) Nie polecam. Prezd podpisaniem umowy, obsługa mila a juz po podpisaniu... Kasia odradzam (1) Niestety choć zaczynało się fajnie potem była tylko droga przez mękę-nie... Marek Zdecydowanie nie polecam!!! (1) Ten klub to jedno wielkie dziadostwo! Zgodnie z umową mieli co miesiąc... Ola Nie polecam .. więcej ciemnoty niż prawdy (1) Przy podpisywaniu umowy obsługa miła, pomocna, zainteresowana a po podpisaniu... Amanda