Niemal idealnie (3) Minusy to przeludnienie wieczorami (swoją drogą informacja w postaci świateł... Mariusz L. Z raju do piekła, czyli "póki jesteś z nami"... (1) Jeżeli chodzi o samą siłkę - jest dobrze wyposażona, płynu pod prysznicami... JohnSnow Zależy im tylko na ściąganiu środków, a nie na kliencie. (1) Uczęszczam na siłownie już rok, ale niestety jestem zmuszony zrezygnować.... lgvch
Radzę sprawdzać konto (1) Nie polecam, a jak już ktoś sie zdecyduje proszę sprawdzać konto. Mi na dzień... ak Jest Ok. (1) Ogólnie polecam siłownię, jest czysto, dużo maszyn, fajne zajęcia... Niestety... Dominika NIEPUNKTUALNE OTWIERANIE LOKALU (2) Już 3 razy czekałem pod siłownią na jej otwarcie. Notoryczne spóźnienia... Stały klient Polecam (1) Nie ma lepszej siłowni za ta cenę (jestem na starej stawce), dużo sprzętu a... Dawid Ł. Rewelacja (3) Ładny wystrój, przestronne szatnie, różnorodny i atrakcyjny grafik a co... G. Polecam świetna Siłownia !!! (1) Na siłownie Pure uczęszczam razem z narzeczonym od lutego, i naprawdę... Sylwia Zwrot kosztów po rezygnacji z członkostwa (8) Z przyczyn niezależnych ode mnie byłam zmuszona do rezygnacji z członkostwa.... Niezadowolona Klientka Porażka (4) Klub pod względem urządzenia i cen jak nabardziej na tak. Chciałem... Jasny Popsuło się i to bardzo... (1) Niestety od jakiegoś czasu, a chodzę do PURE od otwarcia odniosłam wrażenie... Paula Niekompetentna obsługa... (1) Ćwiczę w tym klubie już 6 miesiąc. Mieszkam w Sopocie, gdzie niema żadnej... Anonim Super Klub (2) W 100% zgadzam się z przedmówczynią... klub pod każdym względem super.... klient ZDECYDOWANIE ODRADZAM !! (1) obsluga nie mila i robi z klientow idiotow. brakuje szafek na ktore trzeba... Pani klientka Nachalność (1) Zostałam zaproszona na dzień otwarty.Od samego wstępu wszyscy z obsługi... Niedoszła klienta ODRADZAM (2) Kiedy podpisywałam umowę, Pani która mi ją przedstawiala zle mnie... Sandra dużo do życzenia (1) Trochę lat już ćwiczę na siłowniach i pierwszy raz spotkałam się z taką... Maja Bardzo Dobry Klub (1) Po pierwsze jak się podpisuje umowę, to się ja dokładnie czyta.. a nie potem... Stały klient zajęcia fitness (1) Widzę że wypowiadacie się tylko na temat umów, a to przecież każdy wiedział... Magda