Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Karol Sawerski doradca finansowy (1) Absolutnie polecamy, odpowednia osoba na odpowiednim miejscu, nie trzeba... MagMat Kupno mieszkania (1) Punktualnie , profesjonalnie , nie nachalnie i ze zrozumieniem potrzeb... Krzysztof Długiński P. Renata Kak-Szneider i Aneta Zielińska (1) Doskonały team-up, dzięki któremu udało mi się dokonać zakupu nieruchomości.... Paweł Wu
Starszy doradca d/s nieruchomości Pan Bogusław Czeczotko (1) Sprzedaję mieszkanie po raz pierwszy w życiu. Miałam duże obawy czy... Barbara Pan Przemysław Szymański (1) Profesjonalny i godny polecenia pośrednik nieruchomości. Grzegorz Leniec Sz. P. Alan Balla (1) Powiedzieć, że Pan Alan jest profesjonalny to tak, jakby powiedzieć nic.... Grzegorz Pan Michal doradca finansowy (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy i pomocy Pana Michala, pomimo,ze mieszkam za... Dorota aubert Gorąco polecamy! (1) Serdeczne podziękowania dla p. Przemysława Szymańskiego za profesjonalną... Izabela & Adam Joanna (1) Polecam p. Karola Sawerskiego doradcę kredytowego bardzo konkretny,... Joanna Polecam! (1) Kupiliśmy mieszkanie przy wsparciu firmy Pepper House i jesteśmy bardzo... Alicja Najlepszy z najlepszych (1) Jeśli zależy Państwu na sprawnej sprzedaży nieruchomości, fachowej obsłudze,... Adriana Adamczuk Profesjonalny serwis, competenty i uczciwy (1) Pepper House bylo nam polecone i naprawde sie nie zawiedlismy. Kupilismy dwa... Agnieszka Murach-Stepnowska Pan Przemysław Szymański (1) W związku z tym, że nie było mnie na miejscu - bez pomocy agencji nie... Ewa K. Sprzedaz (1) To ogromna przyjemnosc współpracować z tak dynamicznym i do tego niezmiernie... Maria Lipnicka P. Agnieszka Brodek (1) Jeżeli zależy Państwu na wyborze najlepszej oferty odpowiedniego banku,... Ewelina L. Karol Sawerski (1) Gorąco polecam Pana Karola Sawerskiego - pośrednika finansowego.... Aleksandra Karol Sawerski (1) Przy zakupie nieruchomości (także spoza oferty pepperhouse) polecam... Tomasz Najlepsza agencja nieruchomości w Trójmieście (1) Polecam bardzo Pepper House, w szczególności Pana Rafała, Panią Agatę i Panią... Joanna W pełni profesjonalna i sympatyczna współpraca (1) Bardzo polecam Pana Marcina Pietkiewicza. Współpracowaliśmy przy poszukiwaniu... Jacek Trędowicz Polecam Pana Alana Balli (1) Jestetem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Alanem. Na każdym etapie z... Irena