Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Polecamy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Pepper House i z całego serca... Agnieszka i Maciej Polecam panią Agnieszkę Brodek (1) Szybkość, skuteczność i bezproblemowy kontakt :) Aleksandra Doradztwo kredytowe - p. Karol Sawerski (1) Mogę z czystym sumieniem polecić p. Karola Sawerskiego jako doradcę... Kuba
Zdecydowanie polecam! (1) Serdecznie polecam współpracę z Pepper House, a konkretnie z Panem Marcinem... Daria Nie wiem ile kosztują usługi brandingu... (1) Ta agencja to totalne dno... 3 razy załatwiali kredyt, do tego pośrednik nie... Wojciech Polecam. (1) Miałem kontakt z p. Michałem Grześkowiakiem. W kilka dni potrafił "spod... Michał Pracel Fantastyczny pan Michał! (1) Trafiłam najlepiej jak mogłam. Praktycznie wszystko pan Michał załatwił za... Arkadia polecam ! (1) Szczerze polecam obsługę Biura pepper house a konkretnie Panią Agnieszkę... Joanna K. Pan Michał Ł. Doradca Finansowy (1) Z wielka przyjemnością polece pana Michała każdemu kto nie wie jak zabrać się... Kacper L. Bardzo profesjonalna obsługa (1) Pani Katarzyna jest profesjonalistką. Sprawy załatwia na bierząco i z bardzo... Paweł Katarzyna Lorek ekspert ds. nieruchomości (1) Serdecznie dziękuję za pomoc przy wynajęciu mieszkania Pani Katarzynie Lorek... Michał Szybka i skuteczna transakcja (1) Z przyjemnością rekomenduję Pana Denisa Kurkowskiego z biura nieruchomości... Radek Podziękowania dla Pana Karola Sawerskiego (1) Pan Karol kierował się przede wszystkim potrzebami klienta i w zakresie... Anna Profesjonalna pomoc kredytowa (1) Pepper House to biuro, które poza samą ofertą nieruchomości sprawnie doradza... Piotr Profesjonalnie i skutecznie (1) Obsługa zarówno p. Piotra jak i p.Agnieszki Brodek na najwyższym poziomie.... Anna Pośrednictwo na najlepszym poziomie (1) Pan Karol Sawerski przeprowadził nas przez cały proces od początku do końca... Mikołaj Polecam na Denisa Kurkowskiego! (1) Bardzo serdecznie polecam współpracę z Pepper House za pośrednictwem pana... Małgorzata Profesjonalizm i skuteczność (1) Po raz drugi korzystałam z usług Agencji Pepper House i miałam przyjemność... Katarzyna kompleksowa obsługa nawysokim poziomie (1) Jako nabywca mieszkania z rynku wtórnego jestem w pełni zadowolony z obsługi... Adam Polecamy! (1) Bardzo polecamy biuro Pepper House a w szczególności Pana Michała :) Dzięki... Iza