Z Dudą to się mogę spotkać w McDonalds, ale do domu mi go nie wpuszczajcie. (31) Czy zauważyli Państwo, ze w Warszawie pojawiły się zielone ludziki ?... Skydiver Tusk prawdę ci powie (1) Jeżeli Morawiecki kłamie, to rzeczą oczywistą jest, że Tusk prawdę ci powie.... łowca absurdów Nawet Partii Bolszewickiej nie wolno budować polityki skacząc po trumnach. (1) Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasurgu przyznał rację dwóm rodzinom... Skydiver
otworz oczy (1) jesli te obrady grupy ,ktorej narodowosci nie mozna napisac nie otworzy wam... polski matrix Boty w kampanii prezydenckiej i obecnie (1) Czy hejterska kampania wyborcza w internecie pomogla Dudzie wygrac wybory... jaq Nekro karierowicze (5) Piotruś Walentynowicz, jeden z grona pisowskich karierowiczow, którego jedyną... jaq Jak Rosjanie instalują swoich za pomocą botów. (5) Gościu, co dziś opowiada o wyimaginowanej Unii, swoimi wystąpieniami spłaca... Skydiver Duda musi odejść (10) Duda się pogubił. Potwierdził, ze Prezesa SN będzie zastępował sędzia... Skydiver Cwaniacy i frajerzy (1) Czarno na białym macie Państwo dowód na to, że w dotychczasowym systemie,... łowca absurdów Czy jesteś indywidualistą czy klonem ? (4) Ideologia demoliberalna roztacza przed nami miraże rozwoju indywidualnego. To... łowca absurdów Czy głupota ma granice ? (1) Czy głupota może mieć granice ? Jeżeli popatrzymy na ustrój demoliberalny,... łowca absurdów Dlaczego wiedza jest zakazana (3) Dlaczego w demoliberalizmie wiedza o naturze ludzkiej jest zakazana, lub... łowca absurdów Jak PIS robi interesy z Rosją (8) Pisowskie mordy pełne pustych frazesow, wymalowane patriotycznym barwami,... jaq Z cyklu: oni muszą bo inaczej się uduszą (2) Jakiś dziwny instynkt śmierci czy raczej: oni muszą bo inaczej się uduszą ? A... łowca absurdów Pawłow i jego psy (4) Ludzie zachowują się czasami, pod wpływem umiejętnie dobranych bodźców, jak... łowca absurdów PZPR + (9) Potępiamy ustrój totalitarny. Skydiver Wojewoda do dymisji (3) Pan Drelich był rekomendowany na wojewodę przez "przestępcę" Przemysława M.... lech Wspomnień czar (1) Ubiegłoroczny Majewski sierpniowy vs Pawłowicz :... Squirrel-lka Ciekaw jestem waszej opinii (4) Takie coś znalazłem - na Interii - dla mnie nowość , ale wy może znacie...... wdr Zimno było temu pomniku (12) Nieznani sprawcy ubrali w Szczecinie Pomnik PLK w t-shirta z napisem... Skydiver