Tomek B - ocena (1) Doradztwo ze strony Pana Krystiana trafione w dziesiątkę. Kolor jak i rodzaj... Tomek B Wioleta Pruszyńska - ocena (1) Doskonała, elastyczna firma, pomocna w trudnej sytuacji. miałam przyjemność... Wioleta Pruszyńska Basia - ocena (1) Rolety cudne Pan Piotr nam zamontował, A przy tym dobrą energią nieźle... Basia
Marzena - ocena (1) Kontakt poleciła znajoma. Teraz ja polecam dalej. Profesjonalne wykonanie... Marzena Iwona - ocena (1) Szczerze polecam!!! Pan Piotr profesjonalista w swoim fachu, duża wiedza w... Iwona Paweł - opinia (1) Profesjonalni, rzetelni i punktualni a dodatkowo bardzo sympatyczni i chętni... Paweł Danuta - opinia (1) Bardzo szybka i miła obsługa. Zamówienie moskitier i pomiar okien nastąpił... Danuta Asia - opinia (1) Super!!! Po raz kolejny korystam z usług i z czystym sumieniem zecydowanie... Asia Aleksandra - opinia (1) Firma godna polecenia. Firany i zasłony uszyte bardzo szybko, a zarazem... Aleksandra Dominika i Daniel - opinia (1) Razem z mężem szczerze polecamy tą firmę, przede wszystkim za szybką... Dominika i Daniel Alicja A. - opinia (1) Polecam firmę z czystym sumieniem. Bardzo dobry kontakt z klientem, szybka... Alicja A. Robert - opinia (1) Roleta, dwie żaluzje + moskitiery Wybór materiałów całkiem spory, montaż w... Robert Ewa - opinia (1) Fachowa obsługa, profesjonalne doradztwo, szybki montaż, żaluzje piękne. Ewa Grażyna - opinia (1) Firma godna polecenia, solidna i profesjonalna, której dobro i zadowolenie... Grażyna Magdalena - opinia (1) Polecam Pana Piotra z czystym sumieniem, świetny kontakt, terminowość, szybka... Magdalena Małgorzata - opinia (1) Serdecznie polecam w/w firmę, profesjonalne doradztwo, szybki termin... Małgorzata MK - opinia (1) Ja tylko podpiszę się pod bardzo dobrymi opiniami poprzedników o tej firmie.... MK Weronika A - opinia (1) Bardzo polecam. Szybka wycena i realizacja i fachowe podejście do klienta.... Weronika A Anna - opinia (1) Bardzo dobra jakość i standard wykonania. Bardzo miła obsługa. Godne... Anna Paweł - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z kontaktu, terminowości, ceny i samej usługi.... Paweł