Ewa - opinia (1) Bardzo polecam tę firmę. Solidne wykonanie, bardzo dobre materiały,... Ewa Mirosław Bereszczyński - opinia (1) Pan Krzysztof od momentu pierwszego kontaktu do realizacji zamówienia wykazał... Mirosław Bereszczyński Asta P. - opinia (1) Polecam na 100%. Profesjonalna i sympatyczna współpraca na każdym etapie,... Asta P.
Checz - opinia (1) Bardzo pozytywne doświadczenie przy współpracy z firmą rolety3miasto. W... Checz Krzysztof - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi dostarczenia oraz montażu rolet.... Krzysztof Tomasz J. - opinia (1) Fachowe podejście do klienta. Zaangażowanie w przedstawieniu oferty i dobre... Tomasz J. Marta - opinia (1) Polecam:). Profesjonalna i sympatyczna współpraca na każdym etapie,... Marta A S interiors - opinia (1) Od kilku lat współpracuję z firmą Rolety3miasto i nigdy się nie zawiodłam.... A S interiors Tomasz N. - opinia (1) Firma godna polecenia. Profesjonalne doradztwo, ceny przystępne, montaż... Tomasz N. Agnieszka - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Bogaty wybór kolorów i... Agnieszka Sławek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Firma godna polecenia. Sławek Anna J. - opinia (1) Polecam firmę Rolety3miasto.pl! Szybka realizacja zamówienia, profesjonalne... Anna J. Kinga - opinia (1) Wspaniałe rolety, profesjonalnie, wszystko perfekcyjnie!!!! Kinga Barabara N. - opinia (1) Skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona z szybkości obsługi oraz... Barabara N. Jolanta - opinia (1) Żaluzjo - pliski na 8 okien w dobrej cenie, jestem bardzo zadowolana. Jolanta Sandra Gdansk - opinia (1) Jestem miło zaskoczona działaniem firmy. Robiłam wycenę przez BOK, otrzymałam... Sandra Gdansk Joanna - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalna i sympatyczna obsługa, wykonanie na najwyższym... Joanna Katerina - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsługa. Rolety są dobrej jakości. Pan Krzysztof... Katerina Martyna - opinia (1) Dobry kontakt i doradztwo, wszystko wykonane z dobrej jakości materiałów oraz... Martyna Katarzyna D. - opinia (1) Polecam firmę. Korzystałam z usług dwa razy i za każdym razem było szybko,... Katarzyna D.