didi - opinia (1) Zakupiłam okulary ponad dwa miesiące temu i jestem bardzo zadowolona. Obsługa... didi Dominika - opinia (1) Wczoraj zamówiłam kolejne okulary. Korzystamy całą rodziną od lat. Pani... Dominika Wiolka - opinia (1) Super profesjonalnie i zdecydowanie przystępnie Wiolka
LiCzi - opinia (1) Najlepszy salon! Szczęśliwie trafiłam tam po wielu poszukiwaniach. W tym... LiCzi Kasia Costa - opinia (1) Ocus to najbardziej profesjonalny zakład optyczny, jaki spotkałam. Cała moja... Kasia Costa Magdalena Budziszewska - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Badanie wzroku dokładne, indywidualne podejście. Dobór... Magdalena Budziszewska Marek - opinia (1) Rewelacyjny salon polecam wszystkim. Przemiła i profesjonalna obsługa, a do... Marek Ewa_R - opinia (1) Fantastyczna obsługa! Pan Michał jest profesjonalistą w każdym calu, potrafi... Ewa_R Maria - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Badanie wykonane bardzo profesjonalnie. Idealnie dobrane... Maria Ania L. - opinia (1) Najlepszy salon optyczny w Gdańsku !!! Najwyższy czas wspierać lokalny... Ania L. Grzegorz Milewski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony - fachowa i miła obsługa, szybka realizacja. Z... Grzegorz Milewski Magda - opinia (2) Bardzo miła i przede wszystkim kompetentna obsługa. Pan, który doradza zna... Magda Nn - opinia (1) Bardzo nie miła obsługa. Obsluga nie słucha na czym zależy klientowi. Odradzam Nn Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nowych okularów. Pani bardzo miła, doradziła.... Joanna Ania - opinia (1) Duży wybór opraw, pomocna i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z... Ania Hania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Agnieszka ma świetne podejście do... Hania Wioletta - zadowolona klientka - opinia (1) Polecam z całego serducha salon Pana Michała. Profesjonalne podejście do... Wioletta - zadowolona klientka Tomasz - opinia (1) Rewelacyjne podejście do klienta, fachowość. Naprawdę szczerze polecam. Tomasz Ewelina - opinia (1) Polecam ten salon, indywidualne podejście do klienta, ceny przystępne.... Ewelina Natalia Z. - opinia (1) Moje drugie podejście do szkieł asferycznych (pierwsze podejście nieudane w... Natalia Z.