Polecam ale... (1) Polecam salon, ceny szkieł są w miarę przystępne. Z cena oprawek bywa... Kamila Tanie oprawki, szkła drogie (1) Oprawki mają tanie. Szkła są w cenach z kosmosu. W vision express zapłaciłam... Kamila tragiczny salon (1) Salon na dzwonek ..juz samo wejście zupełnie nie trafione...nic... Ola
Bardzo dobry salon optyczny (1) Zrobiłam okulary dla siebie i męża, bardzo miła obsługa i duży wybór... Alicja Polecam! (1) Kolejny raz zakupiłam okulary i kolejny raz jestem zadowolona. .od lat... Ola Tylko nie progresy (1) Długo sie wahałam,zanim zdecydowałam sie zamówic szkla progresywne, wcześniej... Ewa Bardzo profesjonalna i miła obsługa (1) Przeważnie nie piszę komentarzy, ale ponieważ była to moja pierwsza od... Marta Tragiczna Obsluga !!! Nie polecam !!! (2) SKANDAL !!! Obsluga w tym sklepie to tragedia :( Kompletny brak... Tomek Słoneczne okulary (1) Super wybór i obsługa!!! Krzyś Super salon (1) Szok, że na Zaspie w takim miejscu jest tak wyposażony optyk! Pan Andrzej to... Piotr Appreciations (1) Andrzej made me fantastic Dolce&Gabbana sunglasses with optical lenses. Never... Daiga super obsluga (1) Robilem okulary dla dziecka '+11' szkla niezwykle ciezkie. Pan Andrzej... Krzys pierwszy i ostatni raz (2) W dniu dzisiejszym byłem z żoną w celu zakupu nowych oprawek i szkieł.... Kristresor wreszcie solidna firma (1) Bardzo miło mi wypowiedzieć się w kwestii profesjonalizmu i solidności W... Marzena Jestem bardzo zadowolona! (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta, duży wybór. Świetne... Dominika Pan Kierownik to powinien krowy paść na odludziu!! (1) Dawno nie zostałam potraktowana tak nieupszejmie! Tupet, arogancja i chamstwo... Magda Polecam! (1) Profesjonalna, rzetelna obsługa, przystępne ceny. Brakuje kawki i zimnych... xyz Nie polecam okulisty (1) Idąc do lekarza okulisty oczekiwałem fachowej i rzetelnej porady... Internauta Przestrzegam (1) W 2013 roku złożyłam reklamację na zakupione oprawki. Poinformowano mnie, że... Anna Taraszkiewicz bardzo miła obsługa, duży wybór (1) Byłam w Fielmannie i wyszłam bardzo mile zaskoczona z nowa parą okularów,... marita