Niemiła obsługa. (3) Weszłam wczoraj do salonu Vision Express w Alfie Centrum i już od progu... Anna Galeria Wzroku (1) Polecam to miejsce!!! Ogromny wybór okularów i wspaniała obsługa. Wszystko... Marek Super okulary słoneczne (1) Bardzo dobry wybór, miła i profesjonalna obsługa, super ceny. Polecam w 100% Ania
Soczewki, wywoływanie zdjęć (1) Polecam ten salon, ponieważ co miesiąc, gdy kupuję soczewki, z których... Marta polecam (1) bardzo dobry asortyment, uprzejmie panie dopasowały mi oprawki do kształtu... Iwona okulary przeciwsłoneczne (1) bardzo dobrze dopasowały mi Panie okulary przeciwsłoneczne, miła obsługa i... Magda DOSKONALE! (1) FACHOWA I SYMPATYCZNA ORAZ W MOIM PRZYPADKU CIERPLIWA OBSŁUGA. PANI DOSKONALE... Alicja Marcin - opinia (1) Bardzo miłe, młode i kompetentne Panie, potrafią fachowo doradzić jaką ramkę... Marcin OBSŁUGA PRL (1) Jestem załamana panami którzy sprzedają niekiedy naprawdę kosztowne okulary... Atama Polecam! (1) Polecam skorzystanie z pomocy Pana Jacka przy wyborze i zakupie okularów.... Anna Polecam! (1) Ostatnio kupowaliśmy z narzeczonym okulary w salonie SunLOOX. Świetnie... ZONK Super zakład (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne wykonanie oprawek:) Kinga Optyk z szeroką i oryginalną ofertą (1) Szeroki wybór i niespotykane nigdzie indziej modele opraw. Dodatkowo mają... Marcin Tragedia (1) Kupiłem okulary w Fileman, myślałem że jest to naprawdę porządna firma ale... Wa Polecam (1) Z usług tego zakładu korzysta cała moja rodzina. Polecam, fachowa obsługa... Marta Obsługa sklepu (1) Skorzystałam z oferty tej firmy bo towar proponowany jest mniej oklepany niż... . Arogancja i tupet (1) Obsługa arogancka, zachowanie które daje poczucie że lepiej im nie zawracać... Anja Suprer (1) Polecam gorąco salon. Profesjonalna obsługa super wybór oprawek i badanie... Anna Zaskoczona (1) Byłam popatrzeć na oprawy, przypadkowo. Pan który obsługuje przedstawił mi... Ania Zaneta - opinia (1) Do zakladu przyszlam z polecenia znajomych czego nie zaluje. Mila obsluga... Zaneta