opinia- pośrednik Ola Motyka (1) Witam! Mialam przyjemnosc wspolpracy z tym biurem przy sprzedazy mojego... Krystyna Loj Podziękowanie (1) Transakcję sprzedaży mieszkania prowadziła pani Wielkopolan. Sam jestem... Marian Starnawska Nieruchomości - Pani Karolina (1) Skorzystałem w marcu br. z usług Biura Nieruchomości Starnawska.... Dominik
Polecam (1) Agentka obsługująca - Karolina Ancerowicz. Przemiła, wszystkie sprawy... Wojtek Gorąco polecam! (1) Pani Karolina Ancerowicz wykazała się niebywałą cierpliwością podczas... Jarek Dziękuję i z dużą przyjemnością polecam! (1) Z dużą przyjemnością rekomenduję pomoc Pani Patrycji w sprzedaży... Renata Polecam (1) Polecam "Biuro Nieruchomości Starnawska.pl" Pośrednikiem w transakcji była... Henryk PEŁEN PROFESJONALIZM. (1) W ciągu 2 miesięcy sprzedałam i kupiłam nowe mieszkanie. Szybko i... Emilia Wynajem mieszkania pośrednictwo (1) Pani Patrycja Sudwoj-Bolenska przeprowadziła cały proces od momentu kontaktu... Adam Profesjonalna obsługa (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Patrycja Sudwoj-Bolenska.Od początku... Magdalena Jonsson Podziękowanie (1) Pomoc pani Patrycji z biura Starnawska pl. zapewniła szybką i profesjonalną... Anna Excellent service from Starnawska (1) Having moved to Poland recently with my family we read about all the... Jonathan France sprzedaz mieszkania (1) Chciclabym bardzo podziekowac Pani Patrycji za profesjonalna pomoc przy... Magda Profesjonalnie i miło!! (1) Miałem przyjemność w ostatnim czasie sprzedawać dwie nieruchmosci za... Michał klientka - opinia (1) Byłam klientką Agencji Starnawska Nieruchomości. Sprawę sprzedaży mieszkania... klientka Teraz i na zawsze (1) Tak,tak ten nagłówek jest bardzo poważny.Namnożyło się na rynku pośredników... Władek Błyskawicznie , fachowo i miło (1) Jestem bardzo wdzięczna paniom Jolancie i Patrycji. Bardzo pomogły mi w... Magdalena Profesjonalnie, szybko i solidnie. (1) Gorąco polecam pośrednictwo nieruchomości Starnawska.pl. Szczegolnie polecam... Piotr Polecam gorąco!! Świetna, profesjonalna firma. (1) Polecam z pełnym przekonaniem firmę Starnawska.pl. Szczególnie pragnę... Iwona super! (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomosci. Gdyby nie p. Patrycja nigdy z mezem... Dorota i Karol