Jak wynajem to tylko z Panią Karoliną Ancerowicz (1) Bardzo polecam i jednocześnie dziękuje Pani Karolinie Ancerowicz za tak... Wojciech S. Pełen profesjonalizm - niezawodność - troska o świadomość klienta (1) Po kilku tygodniach spedzonych w hotelu i niemalże utraconej nadziei na... KasiaJ. Najlepsze! (1) Miałam przyjemność trafić pod skrzydła girl teamu Starnawska.pl -... Jagoda
Polecam (1) Nie jest łatwo znaleźć dobrą agencję nieruchomości. Agencja "Starnawska", to... Wojciech Skaba Polecam (1) Współpraca z Biurem Nieruchomości Starnawska i Panią Karoliną Ancerowicz... Dorota Polecam (1) Miałem okazję korzystania z usług pośrednictwa biura nieruchomości... HP Pomoc , profesjonalizm, skuteczność (1) Pani Patrycja Sudwoj-Boleńska sprzedała moje mieszkanie bardzo szybko i bez... W.K.K. Profesjonalnie i skutecznie (1) Sprzedaż mieszkania była prowadzona bardzo profesjonalnie. Cały czas czuliśmy... Marek Szybko i fachowo (1) Zdecydowanie polecam usługi Agencji Starnawska. Szczególne podziękowania dla... Marcin Z Jestem pod ogromnym, pozytywnym wrażeniem.. (1) Jestem pod wrażeniem usług, nakładu pracy i ponadstandardowego zaangażowania... Katarzyna Kapitańska - Grabówek (1) Thank you very much Agata for your assistance with getting me a very... Tania Xavier renting a flat with Agata (1) Agata is very professional lady and she has really worked very hard to get... Suman Poszukiwanie i kupno mieszkania (1) Działalność Pani Patrycji oceniam na szóstkę z plusem. Czułam się... Barbara Pani Karolina Ancerowicz (1) Miałem przyjemnosc korzystania z usług pośrednictwa biura nieruchomości... Mirek Profesjonalizm:) (1) profesjonalizm to motto tej firmy:) dziękuje za wspaniałą współprace i za... Zofia i Amelia posrednictwo w wynajmie mieszkania (1) Szybko i profesjonalnie, mila obsluga, polecam Jan Wynajem apartamentu w Sea Towers (1) Wynajmem moim zajmowała się Karolina Ancerowicz . Bardzo byłam zadowolona ,... Anna Pełna rekomendacja (1) Niedawno sprzedawałem z żoną mieszkanie. Próby sprzedaży bez pośrednika... Adam K. Dziękujemy i gorąco wszystkim polecamy (1) Pani Patrycja Sudwoj - Boleńska jest bardzo skutecznym pośrednikiem... Alina Szukalska Szybkie i rzetelne podejście do sprawy (1) Szybkie i rzetelne odpowiedzi na wszelkie pytania, profesjonalne podejście do... Adam