Bardzo polecam! (1) Działki pod zabudowę próbowaliśmy sprzedać z inną Agencją Nieruchomości przez... Kamila Wielkie dziekuję !!!!!!!!!!!!!! (1) Serdecznie polecam biuro Starnawska -Nieruchomości!!!!! Od początku byłam... Wioleta Polecam bardzo serdecznie (1) Mieliśmy wielką przyjemność z mężem spotkać na swojej drodze sprzedaży... Lidia
Profesjonalne biuro, bardzo dobry kontakt i współpraca (1) Współpraca z p. Julią z biura Starnawska była bardzo profesjonalna. Bardzo... Marta Agata Witkowicz (1) Serdecznie polecam usługi P. Agaty Witkowicz, ta kobieta jest jak koziorożec.... Iwona Szczerze polecam! (1) Od 2017 roku zawzięcie poszukiwalam swojego wymarzonego mieszkania...co... Magda Zdecydowanie polecamy! (2) Obsługiwał nas pan Dariusz. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy,... Emilia i Radek Zdecydowanie polecam! (1) Współpracowaliśmy z mężem z Panią Julią Jarmułą. Naszą współpracę oceniam na... Małgosia ogromnie polecam! (1) Mieliśmy wielką przyjemność współpracować z p. Karoliną Ancerowicz. Nasze... Magda Kujawa Profesjonalnie i sprawnie (1) Współpraca z Biurem Starnawska.pl - Nieruchomości , a w szczególności z Panią... Łucja Współpraca z p. Agatą Witkowicz (1) Pani Agata jest właściwą osobą na właściwym miejscu, ogromnie mi pomogła przy... Katarzyna Urbańczyk Przygotowanie do transakcji (1) Pomimo nie sfinalizowania zakupu dziękuję Pani Agacie za miłą, rzetelną... Piotr ocena Agencji Nieruchomosci Starnawska (2) Goraco polecam uslugi Agencji Nieruchomosci Starnawska, a w szczegolnosci... anna stencel Szczerze wszystkim polecę Panią Karolinę Ancerowicz (1) Agencja Starnawska Nieruchomości obsługiwała wynajem mojego apartamentu w... Magdalena Szybko miło i sprawnie ,) (1) Polecamy wraz z mężem biuro nieruchomości Starnawska. Obsługa bardzo miła... Aneta Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miałem przyjemność współpracować z... Krzysiek Z całego serca polecam Panią Karolinę Ancerowicz (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Starnawska.pl Nieruchomości, w... Anna B. Profesjonalizm i skuteczność (1) Pracę Pani Patrycji Sudwoj - Boleńskiej daję najwyższą ocenę. Rozległa... Barbara Gorąco Polecam (1) Wynajem mieszkania pod opieką Pani Karoliny Ancerowicz to sama przyjemność.... Katarzyna Sarnecka Jak wynajem to tylko z Panią Karoliną Ancerowicz (1) Bardzo polecam i jednocześnie dziękuje Pani Karolinie Ancerowicz za tak... Wojciech S.