Anna i Mirosław - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Znakomity kontakt podczas... Anna i Mirosław Teresa - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta, doradztwo personalne i wyczerpujące... Teresa Michał D. - opinia (1) Serdecznie polecam pomoc Pani Ani Jankowskiej. Dzięki jej fachowej pracy... Michał D.
Dorota Brzostowska - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie od początku do samego końca. Jestem bardzo... Dorota Brzostowska Katarzyna, Gdańsk - opinia (2) Polecam z pełnym przekonaniem! Przede wszystkim za profesjonalizm i... Katarzyna, Gdańsk Kasia Goluch - opinia (1) 'Starnawska&Boleńska Nieruchomości' to wyjątkowe pośrednictwo. Z... Kasia Goluch Monika - opinia (1) Profesjonalna obsluga. Szybka sprzedaz. Pani Iwona byla bardzo pomocna na... Monika Aleksandra Cieślak - opinia (1) Bardzo szybko przeprowadzona transakcja sprzedaży nieruchomości, pomoc... Aleksandra Cieślak Artem - opinia (1) Zdecydowanie polecam biuro Starnawska&Boleńska Nieruchomości.... Artem Weronika - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do klienta. Agenci... Weronika Maria Binerowska-Jankowska - opinia (2) Pani Patrycja Boleńska była osobą, z którą współpracowałam przy sprzedaży... Maria Binerowska-Jankowska Jola i Marcin - opinia (1) Zdecydowanie polecamy. Agencję Nieruchomości Starnawska&Boleńska wybraliśmy... Jola i Marcin Marcin - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pani Iwona zrobiło wspaniałą robotę, tym bardziej że... Marcin Marlena - opinia (1) Polecam. Przez rok próbowałam na własną rękę sprzedać działkę. Dzięki... Marlena Krystyna Anders Monsert - opinia (2) Otrzymalam doskonala obsluge profesionalna merytoryczna i super mila... Krystyna Anders Monsert Anna i Piotr - opinia (1) Pani Iza , nieoceniona osoba dla firmy. Miła,cierpliwa i kompetentna. Polecam... Anna i Piotr Krzysztof - opinia (1) Pani Julia Jarmuła pomogła mi w sprzedaży mojego mieszkania. Znalazła klienta... Krzysztof Monika - opinia (2) Profesjonalizm, zaangażowanie, ogromna wiedza, polecam w 100% Monika Paulina G - opinia (1) Bardzo przyjemny kontakt z Panem Krzysztofem, z polecenia osoby zaufanej.... Paulina G Małgorzata Maj - opinia (1) Korzystaliśmy z pośrednictwa firmy przy sprzedaży nieruchomości,naszym... Małgorzata Maj