Małgorzata R. - opinia (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować Panu Krzysztofowi - dzięki niemu udało się... Małgorzata R. Adam - opinia (1) Dobry kontakt z biurem, szybko i sprawnie. Polecam Adam Aleksandra - opinia (1) Bardzo rzetelne i profesjonalne biuro nieruchomości, polecam p. Patrycję -... Aleksandra
Grażyna Wer. - opinia (1) Serdecznie polecam. Do Biura Agencji Nieruchomości Starnawska&Boleńska... Grażyna Wer. Paulina - opinia (1) Polecamy Pana Krzysztofa, profesjonalne podejście, świetny kontakt z... Paulina Sylwia - opinia (1) Najem lokalu mieszkalnego zrealizowany sprawnie i bez żadnych komplikacji. Sylwia W.M. Kozłowscy - opinia (1) Kolejny raz korzystaliśmy z usług pośrednictwa pani Patrycji Sudwoj-... W.M. Kozłowscy Panie pośredniczki ze starnawska.pl rządzą! (2) Miałam przyjemność współpracować z p. Patrycją Sudwoj-Boleńską w okresie... Zuzanna Zalewska Wynajem mieszkania (1) Serdecznie dziękujemy pani Julii za fachową i skuteczną pomoc w wynajęciu... Dorota polecam - świetne biuro pośrednictwa (1) Bardzo dobre, fachowe pośrednictwo. Skorzystałem ze Starnawska.pl przy... DW Highly reccommend (2) We appointed Mrs Patrycja Sudwoj - Bolenska of Starnawska to act for us in... David Skinner Polecam współpracę z p. Patrycją Sudwoj-Boleńską (2) Serdecznie dziękuję pani Patrycji za szybką i sprawną sprzedaż mieszkania. Od... Katarzyna Polecam współpracę z p. Julią Jarmułą (1) Współpraca z panią Julią Jarmułą z biura Starnawska była bardzo... Angelina i Marcin Polecamy współpracę z panią Julią Jarmułą ze Starnawska.pl Nieruchomości (1) Pani Julia jest kompetentnym i świetnie zorganizowanym agentem ds.... Anna i Łukasz Rekomendacja (2) Polecam biuro - profesjonaliści w pełnym tego słowa znaczeniu. Mało jest... Poszukujący nieruchomości wynajem mieszkania (1) Od początku do końca przebieg usługi wykonany bardzo rzetelnie.... Grzegorz Posrednictwo w wynajmie mieszkania (1) Polecam agentke Agnieszke Szczecka, z ktorej pomocy skorzystalam przy... Agnieszka Gorąco polecam !!! (1) Sprzedaż nieruchomości przez panią Agnieszkę Szczecką przeprowadzona... Dorota K. Zdecydowanie polecam !!! (1) Chcąc wynająć mieszkanie, zdecydowałam się na skorzystanie z usług agencji... Ania Profesjonalnie ,szybko i rzetelnie (1) Rewelacyjne biuro nieruchomości. Jak kupować mieszkanie w Trójmieście, to... Joanna