Szukam idealisty :-)

Dosyc wysoka ( 170 cm ), szczupla blondynka o zielono niebieskich oczach z odrobina szarosci, gdy brakuje slonca na niebie, szuka faceta marzen z idealami.Wszelkie szczegolowe informacje na priv.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam idealisty :-)

Mhmm byk nie podejrzewalam cie o to hehehe.

>Urodziny mam 30.04 :)

Tydzień po mnie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anty lubie was.Psy tez wiec kto wie, o roslinach zapominam bo nie wolaja jesc.Urodziny mam 30.04 :)

Za dziesięć wątków będzie "37 latka+5 latek+pies+dwie roślinki+nowy rower". A jednocześnie jest tak skryta, że chce od razu uciekać z facetem na prive;)
Albo nas nie lubi i tyle?;)

>37 lat obchodzilam w kwietniu

PS: Którego kwietnia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sadyl nie trafiles 37 lat obchodzilam w kwietniu tego roku :p.Dziekuje za zyczenia :].

Powiedzmy, że Ci wierzę ;]

Coś zauważyłem:
Pierwszy wątek założyłaś 19/07 jako "37-latka". Niniejszy 21/07 już jako "37 latka". Domyślam się, ze kolejny założysz jako "37+latka"... zatem spóźnione: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sadyl to po prostu szczerość :);).

Sadyl to po prostu szczerość :);).

Autoreklama pod płaszczykiem autokrytycyzmu? ;>

@ Może w teorii, ale w praktyce to się nie sprawdza.

Proszę , proszę jaki praktykant.... to z iloma 5-latkami już sobie nie poradziłeś ? ;P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I facetów ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anty ech ten pesymizm i nietolerancja są najgorsze w Tobie :p.Co do reszty: jestem domatorką, lubiącą czasem odmianę ;), to miłe od czasu do czasu spędzić dzień w łóżku ;), nie noszę szpilek, gdyż nie umiem w nich chodzić i czuję się jak żyrafa w nich hehehe, bo mam bardzo długie nogi ;), rzadko, który facet wygląda jak Clooney, bardziej liczy się to "coś" ;P, Cóż każdy ma oczekiwania...Koloru włosów, ani innych kwestii dotyczących wyglądu nie zmienię dla nikogo, ponieważ akceptuję siebie taką, jaką jestem:).Nie pozbawiaj nikogo swojego towarzystwa ,bo tłumy mogą cierpieć bez Ciebie ;):P.

Anty dla chcącego nic trudnego ;).A swoją drogą nie lubię jak ludzie wymyślają problemy tam, gdzie ich nie ma.To chyba domena młodszych pokoleń :P

Może w teorii, ale w praktyce to się nie sprawdza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszystko jest zawsze kwestią organizacji :)

Więc masz już jednego mężczyznę w swoim życiu - znajdziesz czas i uczucia dla kolejnego?

"Zresztą ona też nie spełnia moich oczekiwań - ma oczekiwania:d"

Za to - plusik ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety, nie spełniam jej oczekiwań. Jestem pesymistą, wręcz fanatycznym, do tego całkiem nietolerancyjnym (rasista, antysemita, seksista, homofob - i inne modne słówka:p), introwertyk, domator (najlepiej całe dnie spędzałbym w łóżku... z dziewczyną:p) i jak trafiam na inteligentną kobietę to zwyczajnie nie umiem się zamknąć.
Szpilek przy mnie też by nie założyła, i powierzchowność moja też do najprzyjemniejszych nie należy. Całkowite przeciwieństwo jej ideału.

Nawet idealistą jestem na swój własny, antyspołeczny sposób;)

Zresztą ona też nie spełnia moich oczekiwań - ma oczekiwania:d I do tego blondynka:p
Może i mnie kusi, aby sprawdzić, czy naprawdę jest idealistką, ale to zbyt mało by uciec z nią na priva i pozbawić Was mojego towarzystwa;)

Ja też nie jestem miła dla wszystkich. Jak mi ktoś nadepnie na odcisk to nie chciałabym być w jego skórze ;)

Sadyl, Dorota się nie łudzi, Dorota sobie wmawia :-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poznam Koleżanke :) (8 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

Trans osoby z Trójmiasta (102 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (38 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...