Polecam :-) (2) Szkoła jest na wysokim poziomie. Wiele nowych szkół jest założona przez... Hania polecam :) (2) Szkola tanca The Salsa Kings jest w mojej opinii jedyna szkola w trojmiescie... enamorada en salsa;) Izolacje (1) Bardzo chętnie chodzę na te zajęcia. Wracam zawsze w świetnym humorze.... Gosia
CUDOWNE MIEJSCE (1) Cudowna szkoła, każdy instruktor ma swój styl i pasje do tańca.Wystarczy... Agnieszka Lekarstwo na całe zło (1) Jak najbardziej polecam szkołę TSK. Mimo, że obecnie nie uczęszczam na... Magda Szkoła Godna Polecenia (1) Nie bez powodu mówią i piszą o The Salsa Kings, że jest to najlepsza szkoła w... Wojtek Ania - opinia (1) Polecam wszystkim szkołę Tańca The Salsa Kings, zwłaszcza zajęcia z Przemkiem... Ania Ostrzeżenie (1) UWAGA! Niektóre zajęcia uzależniają ;) Gosia TSK (1) Szkoła tańca TSK jest świetną ucieczką od codzienności, można się tam pośmiać... : ) a ja wlascie ja lubie (1) Lubie to szkole. Szczegolnie zajecia u p. Morawca. Jest wspanialym... agnieszka Paulina - opinia (2) jak już ktoś wcześniej w komentarzach pisał faktycznie niektórzy instruktorzy... Paulina zabić pasję (1) Uczę się w tej szkole ok. roku. Lubię tańczyć i czekam na każde zajęcia z... zniechęcony Instruktor = Lanser (2) Oferta zajęć naprawdę spora, ale instruktor z salsy solo strasznie zadufany w... Kasia bardzo fajnie ale te ceny! o zgrozo (3) Jedyne moje zastrzeżenia to tylko i wyłącznie wysokie ceny.... Ale jakos te... ania super (1) Od 3 tygodni chodzę na Salsę Solo dla Pań, a za dwa tygodnie zaczynam kurs z... Karolina msc - opinia (1) To świetna szkoła, nie ma w Trójmieście lepszej.Oferuje i zajęcia grupowe... msc Gorąco polecam :D (2) Najlepsza szkoła tańca, świetna, profesjonalna i przemiła kadra :). kaśśś Polecamy z calego serca (1) Serdeczne podziękowania za uroczą imprezę latino w waszej szkole. Nasi... Monika Dziekujemy (1) Dziekujemy za doskonale przygotowanie do pierwszego tanca. Pobieralismy... Sylwia Doskonała szkola tanca (1) Perfekcyjnie przygotowana szkola tanca. Ogromny zakres zajec do wyboru.... Danuta