Para z Kasią (1) Dania bardzo dobre, wystrój przytulnego domku u babci (tylko na plus!),... Para z Kasią. Świetna restauracja! (1) Zła obsługa? Dania z baru mlecznego? Żarty, w dodatku nieśmieszne...... Janusz Doskonała kuchnia...! (1) Jestem zwolennikiem zwięzłych wypowiedzi. 1. Gęsina - świetna! 2. Dorsz -... Wojt
polecam (1) gorąco polecam do skorzystania z tej restauracji podawane są bardzo smaczne... Mietek Rewelacja (1) W ogrodach zorganizowano nam obiad i poczęstunek z okazji Chrztu naszej... Justyna Bardzo pozytywne wrażenia, gorąco polecamy!! (1) Moi drodzy, odwiedziliśmy dziś tą restaurację z myślą kolejna jak każda inna... Roman Miło, pysznie i przede wszytskim domowo :) (1) Wspólnie z narzeczonym skuszeni świetnymi opiniami wstąpiliśmy na... Iwonka prawdziwe polskie smaki (1) Kolacja Świąteczna , potrawy serwowane z duza starannością i... bunia polecam (1) pysznie ,świeze,kelner dbający Iwona 1968 Super restauracja! (1) Wczoraj byłam w restauracji na obiadku i było smacznie, potrawy pachnące i... Czesława Piekne i przyjemne miejsce (1) Wybralam sie ze znajomymi do ogrodow na kolacje. Swietny wystroj ,smaczne i... Lila Brak poszanowania klienta (1) W sobotnie przedpołudnie chcieliśmy wybrać się rodzinnie, żeby coś przekąsić... m Nie polecam (1) W Ogrodach miałam wątpliwą przyjemność jeść podczas "imprezy rodzinnej".... kurusia Dziwię się, jak taka Restauracja może istnieć 14 lat!!!! (2) W sobotę 26 lipca podczas imprezy red bull air race miasto i wszystkie bary,... Magda BEZNADZIEJNA OBSŁUGA W RESTAURACJI W OGRODACH W GDYNI (1) WIECZOREM W SOBOTĘ 26/07 ODWIEDZILIŚMY RESTAURACJĘ W OGRODACH, OBSŁUGA BYŁA... JOANNA pysznie! (1) Super.Wczoraj z siostrą jadłyśmy zupę borowikową z ciastem francuskim... Wiolcia Negatywne rozczarowanie! Restauracja w tym wydaniu nie zasługuje na pozytywną rekomendację! Odradzamy! (2) -etap rezerwacji brak zastrzeżeń –miła obsługa, doradztwo, rezerwacja... Radek Super (1) Pysznie! Gorąco polecam wołowinkę! Pięknie podane, porcje w sam raz, wszystko... Łasuch Rozczarowani i zszokowani niskim poziomem obsługi (2) Przywitał nas pozytywny wystrój i ciekawe menu... I tylko tyle dobrego mogę... rozczarowani Maciej - opinia (1) Przyjęcie weselne - impreza została doskonale zorganizowana, jedzenie było... Maciej