Mniam, mniam, mniam (2) Jak zwykle, wraz z moim ukochanym postanowiliśmy zjeść na mieście. Z racji... Luna Mniam! (1) Cudowny wystrój, który podbił moje serce, przyjemna atmosfera, miła obsługa!... Kasia Była gościem 24.11.2012r. (1) Nie polecam. Jedzenie niestaranne, drogie i chyba kucharz zmienił pracę, bo... Kobieta
smutna prawda (2) nie polecamy restauracji 1. obsługa opryskliwa 2. byle jak podawane do... niezadowoleni Brawo! (1) Kierujemy gorące podziękowania dla właścicielki restauracji, Pani Joli, za... E.P. nowy wystrój (1) Szok! Wchodząc do Ogrodów, zastanawialiśmy się czy nie pomyliliśmy adresu.... Asia i Wojtek Nie miłe zaskoczenie. (1) Do restauracji pędziłem na spotkanie rodzinne, byłem głodny jak wilk i ciekaw... Gdańszczanin. Zachwycona (1) Jestem stałą klientką tej restauracji i nie mam jej nic do zarzucenia.... smakoszkaaaa Nie jest zła... (1) Z restauracji korzystałam pierwszy raz. Zaprosiliśmy tam gości na obiad z... Krystyna Ciekawe wnętrze i smaczne potrawy (1) Bardzo podobało nam się wnętrze lokalu. Smak potraw także nie pozostawiała... Tom wysoki poziom (1) Lubimy tam wracać, przepyszne jedzonko, świezutkie i ładnie podane, obsługa... Lidia i znajomi jak impreza to tylko tam (1) zawsz bardzo swiezo goraco i bardzo smacznie smakosz wielkie rozczarowanie :( (1) pamiętam jak jakieś4 lata temu byłam tam na przyjęciu weselnym i... natalinko pysznie (1) Polecam tę restaurację - tam mieliśmy ucztę weselną i wszyscy goście byli... AF Jak pozytywna opinia to portal nie umieszcza?! (1) Byliśmy ze znajomymi trzykrotnie . Restauracja na szóstkę z plusem. Jedzonko... Sopocianie i goście z Radomia Gorąco polecam tę restauracje (1) Restauracja rewelacyjna, goście zachwyceni, nawet ci spoza Trójmiasta. Takiej... sopocianka NIECH SZEFOWA RATUJE TA PIEKNA RESTAURACJE!!!!! (1) Dzień dobry!Zwracam sie do szefostwa,Macie piekna restaurację,fajne menu,ale... Madzia Było miło (1) Dziwią nas trochę skrajne opinie dotyczące tego miejsca. Wygląda na to, że... Ula(&Tomek) żle i jeszcze gorzej (1) kiedyś wspaniała kuchnia, fantastyczna atmosfera, przytulność i mila obsługa.... smakosz Po raz kolejny i nie ostatni :) (1) Pomimo negatywnych opini jakie się pojawiły zaryzykowąłam wieczór z mężem t... Alicja