Wesele w Cristal (1) Mial ktos, lub byl na weselu w Cristalu?? lu Jak poprosić ŚWIADKÓW? (7) Witam, Zastanawiam się jak pomysłowo poprosić o świadkowanie? Macie jakieś... MonikaJ welon i rekawiczki (8) poszukuje welonu krotkiego, najwyzej do ramion i bialych rekawiczek za... Agi
hotelik lipce (3) czy ktos mial tam wesele prosze o opinie serdecznie dziekuje kaja Hotel NOVOTEL w Gdańsku (7) Czy ktoś był na weselu lub innej imprezie w Hotelu Nowotel w Gdańsku? Z tego... Izka zespół Samba na wesele? (5) Słyszałem o zespole Samba, który gra w "Róży wiatrów" w Gdyni. Orientuje się... tress jest jakis dobry zespol wolny pod konienc sierpnia? (5) na wesele do dworku lu buty damskie nr 42 ! (5) Czy wiecie gdzie można kupić buty numer 42 ?! noemi Rękawiczki i szal ecru (3) Kupię rękawiczki na jeden palec, przed łokieć i szal przezroczysty. Jasne ecru Agga PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (1) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... adrianpoturaj Fotograf (9) Czy ktoras z was moze polecic sprawdzonego fotografa ? Z gory dziekuje. Zuzka Inwigilacja TVN (9) Dostałem mail'a z TVN-u. I nie podoba mi się to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... A&B MIKA i MONIA ?????? (3) Mika i Monia to jedna i ta sama osoba , która wszystkim obrabia dupę i stawia... Słuchacz. Zespół na wesele (7) Czy zespół viva jeszcze istnieje? talia Fotograf na Wajdeloty (7) Czy ktoś robił sesję fotograficzną u fotografa na Wajdeloty we Wrzeszczu?... Kaś Zuzanna-sonia (1) Witam Cię Zuzanno! Dziekuję za emila, próbowałam napisać do Ciebie ale... Anna oprawa muzyczna-jakie utwory w kościele?? (3) Hejka, chcę wynająć zespół grający do kościoła+śpiewaczkę??? Jakie utwory... Nika ja tez chceeee (1) Dziewczyny!!JA tez chceeeee ale nie moge buuuuuuuu, bede w pracy.:((..n... anula kuie suknie (17) Dziewczyny czy moze dac znac gdzie mozna nabyc białą suknie na 172 38... carolcia CZARNY FRAK (1) Sprzedam czarny frak na wzrost 185-nowy raz ubrany!!!! silvia