buty skórzane czy plastikowe? (16) Witam! na rynku są obecnie ładne ślubne buty białe ale niestety plastikowe a... kaska grupa muzyczna z Rodizio (1) Czesc, Czy ktos zna grupe muzyczna grajaca w Rodizio, warto ich wynajac????... Zuza poprawiny (2) Kochani! Chodzi o poprawiny. Nie chce drugiego dnia obchodzic w tej samej... Iza
KOLASEUM (1) kobietki w ramach przygotowan przedweselnych mam silne postanowienie zadbania... Anita PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (1) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... adrianpoturaj szycie sukni (2) Słyszałam,że są takie salony, w których można uszyć suknię a następnie ten... hanka Kapela massuana (2) Czy ktos wie cos na temat tej kapeli, jak grają, jak bawia gości. Będę... miki27 lokal (1) Czy ktoś już organizował wesele w "LIDO" Dom przy plaży?-Brzeźno Potrzebuje... syla PAPIER NA ZAPROSZENIA (12) jaka jest cena papieru na zaproszenia? najlepiej taki czerpany papier madzia nocleg dla gości (1) szukam jakiegoś miejsca w Brzeźnie lub na Zaspie dla gości , którzy przyjadą... mała Restauracja (6) Czy ktoś zna fajne miejsce napoczęstunek do godziny 24 dla najbliższej... ALKA sperzdam suknię ślubną (1) suknia koloru ecrue(ekri), gorset+spódnica, w stanie idealnym, pierwsza... pomocnik alkohol (13) jaki alkohol polecacie na wesele, ile na osobę? Co sądzicie o wódce Jelcyn. misiu7707 alkohol na wesele (1) witam mam do zaoferowania wódkę bols w butelkach, 0,5 l po 250 zł za karton,... pomocnik miejsce na obiad-przyjecie po slubie (1) poszukuje miejsca na obiad-przyjecie po slubie,na ok 20-30 osob,w... guska szukam sukni bordo (11) Już dłuższy czas poszukuję w komisach i ogłoszeniach ciekawej sukni ślubnej w... koma Szeyker (1) Czyli Profesional Latino Live Band, czy ktoś z Was wie coś na temat tego... Akacja fotograf (4) witam chcialabym sie dowiedziec czy ktos mial wesele fotografowane przez... kizia Mercedes "okularnik"na ślub (1) ciemnogranatowa perła 70 zł. godzinka tel.0 501 214 279 dom347 63 27 gregor lipce (2) czy ktos robil tam wesele ? prosze o wiadomosci kaja