suknie (6) czy ktos z was wie co to za ogloszenie o sukniach slubnych w "sprzedam suknie... anemonka kapela jazzowa poszukiwana !! (5) hej Poszukuję zespołu na wesele grającego muzykę jazzową. Pełen skład,... milcia proszę o pomoc (7) Czy ktoś robił może wesele w hotelu Rezydent w Sopocie? Proszę o podanie jak... MKowal
rzetelne opinie (8) poszukuję rzetelnych opinii na temat Hotelu Renusz. nie chodzi mi o głosy... mag Kościół w Rumii (3) czy ktoś z Was zna może kościoły w Rumii? czy jest tam jakiś fajny ksiądz... mag Zespół Diament z Żukowa??? (4) Czy wiecie cos o tym zespole? Bawiliscie sie na weselu przy ich muzyce? Jak... hanka muzyka na wesele do 1000 zł (10) czy macie namiary na zespoły, ktore zagrałyby na weselu do 1000 zł? Olka Czy ktoś szuka prezentera muzycznego na wesele ??? (4) Jak szukacie prezentera muzycznego na wesele to mogę wam polecić kochani... Karolcia Wizaż z dojazdem do domu (2) Makijaż profesjonalny. Cena 50zł plus dojazd do domu 10zł. tel. 604 358... Izaaa milka80 (1) nie mogę wysłać do Pani wiadomości z nagraniami mp3. Ma Pani przepełnioną... Waldek makijaz (3) Drogie dziewczyny! Gdzie mozna wykonac slubny mkijaz, czy kobiety dojezdzaja... aska27 ZESPÓŁ MUZYCZNY YACOTACO (6) Profesjonalny zespół z Gdyni (4 osoby). Jesteśmy do Twojej dyspozycji. Nie... Waldek zespol Supra? (6) hej,czy wiecie cos o tym zespole?ktos ostatnio go tutaj polecal,grali moze u... kinia hotelik lipce (2) czy ktos moze mial tam wesele i moze cos powiedziec na temat obslugi jedzonka... kaja krawat czy muszka? (6) Na co lepiej się zdecydować? Podobno muszka wygląda bardziej elegancko, ale... blusia merkury (2) Czy ktos byl na weselu w straszynie w hotelu merkury???? Prosze napiszcie.... ewika Zespół Muzyczny YACOTACO (5) Profesjonalny zespół z Gdyni (4 osoby). Jesteśmy do Twojej dyspozycji. Nie... Waldek Srebrny Młyn (7) Poszukujemy miejsca na wesela...duzo sie mowilo na forum o Srebrnym Młynie we... Agi loklal (1) czy ktos juz byl na weselu w bystrej za przejazdowem w htelu bodajze pod... Rodney gdzie do fryzjera? (7) Poradzcie mi jakis salon fryzjerski w ktorym moglabym zrobic ladna fryzure... ela90