BUTY (2) SPRZEDAM BUTY ROZMIAR 41 JASNE ECRU OBCAS OK 5-6 CM POKRYTE SATYNĄ. PIĘTA I... karola HOTEL-CZTERY PORY ROKU (1) PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO HITELU.POZDRAWIAM tom Wideofilmowanie i fotografia cyfrowa - doświadczenie (1) Zapraszamy. www.tbc.com.pl Profesjonalne filmowanie wszelkich uroczystości... VideoFotoGd
PROFESJONALNE WIDEOFILMOWANIE (1) Profesjonalny montażysta, były pracownik telewizji nakręci i zmontuje... adrianpoturaj spotkanie-kiedy i gdzie dokladnie wiadomo? (1) o ktorej godzinnie sie chcecie spotkac i dokladnie w ktorym miejscu wiecie juz olcia YACOTACO (1) www.yacotaco.vip.interia.pl Kończymy nagrywanie nowej płyty. Już niedługo... Waldek Film z uroczystości i wesela (9) Słuchajcie, mamy zamówiony reportaż zdjęciowy z całego dnia. ok.16 filmów.... Agga Hotel Holiday Inn (6) Czy ktoś miał lub był na weselu w Hotelu Holiday Inn? Interesuja mnie... Anna salon (8) Czy ktoś wie jaką renomę ma salon z sukniami ślubnymi w centrum handlowym we... mała Jak tam Biesiada? (9) Chodzi o restaurację Biesiada przy u. Słowackiego we Wrzeszczu? Podobno... Stef salon (10) Cześć! Mam pytanko: gdzie można uszyć suknię ślubną, a po wszystkim oddać ją... mała POSEJDON (4) Planujemy wesele w Hotelu POSEJDON. Czy ktos może wie, na co warto tam... Agga Zespół Muzyczny YACOTACO (4) Profesjonalny zespół z Gdyni (4 osoby). Jesteśmy do Twojej dyspozycji. Nie... Waldek nauki-gdzie w Rumi??? (7) Czy ktoś może wie gdzie odbywają się nauki przedmałżeńskie w Rumi??? Mimi dobry ginekolog (3) ja chodzę do dr Frąckowiaka w Chylonii , bardzo dobry , dwie zagrożone ciąże... baba z gdyni dobry ginekolog (17) szukam dobrego ginekologa w gdyni nie musi być prywatny malina pralnia (2) czy ktos moze mi polecic pralnie ktora wyczysci mi suknie i nic nienabroi w... kaja spotkanie-targi (2) Spodobał mi się pomysł spotkania z dziewczynami zainteresowanymi tematami... kalina czy w Trójmieście jest komis... (1) ... sukien ślubnych, coś trzeba by zrobić potem z sukienką felis cd.lokal (3) Nikt się nie odzywa,czy nikt nie organizował wesela w "LIDO"-Brzeźno?? syla