Wróżka Magdalena

Wróżka

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 70/12

J. Ż. - ocena (1) Ocena 5,5 na 6 ponieważ za krótki czas od wizyty by odnieść się do kwestii... J. Ż. Maria Magdalena - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną już od samego początku było wyjątkowe. Wierzę w... Maria Magdalena Damian - ocena (1) Polecam z całego serca. Damian
Agnieszka - ocena (1) Przecudowna osoba o złotym sercu która zawsze stara się doradzić jak... Agnieszka Arkadiusz - ocena (1) Pani Magdalena to cudowna, empatyczna terapeutka- doskonale oceniła... Arkadiusz Baśka - ocena (1) No cóż ,znamy się już trochę i szczerze mówiąc nigdy się nie zawiodłam... Baśka Rafał - ocena (1) Sprawdziło mi się na 100% Rafał Katarzyna - ocena (1) Jestem zachwycony doświadczeniem z wróżką Magdaleną! Jej intuicja i wiedza... Katarzyna Kasia - ocena (1) Od pierwszej wizyty u Pani Magdaleny czułam wyjątkowość tego miejsca.... Kasia Żaneta - ocena (1) Najlepsza Wróżka z jaką jest mi dane współpracować od kilku lat! Wróżby... Żaneta Irena - ocena (1) Pani Magda nie tylko trafnie wróży, ale także emanuje serdecznością i... Irena Krzysztof - ocena (1) Regularnie korzystam z usług Pani Magdaleny. Jest to niezwykle mila, ciepła i... Krzysztof Teresa - ocena (1) Wspaniała osoba, korzystałam z porady w gabinecie Pani Magdaleny i byłam... Teresa Marta - ocena (1) Jestem zachwycona wizytą u wróżki Magdaleny. Jest to ciepła, empatyczna i... Marta K.P - ocena (1) Bardzo polecam .Cudowna osoba .Czuć dobrą energię .Bardzo mi pomogła K.P Irina - ocena (1) Poleciła mi panią Magdę moja przyjaciółka . Osobiście nie spotkaliśmy ,bo... Irina Monika - opinia (1) Polecam z całego serca, wspaniała ciepła szczera osoba o wielkich... Monika Wiktor - opinia (1) Szczerze polecam wizytę u Pani Magdy. Bardzo sympatyczna, otwarta i... Wiktor Wiki - opinia (1) Serdecznie polecam poszukującym pomocy! Wiki Kinga - opinia (1) Usługi Pani Magdaleny poleciła mi koleżanka, która była pod wrażeniem... Kinga