Wróżka Magdalena

Wróżka

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 70/12

Klaudia - opinia (1) Bardzo pozytywna osoba mam wrażenie ze obdarowała mnie częścią swojej dobrej... Klaudia Nikola T - opinia (3) Z usługi wróżby skorzystałam we wrześniu, namówiona przez przyjaciółkę. Nie... Nikola T Katarzyna - opinia (1) Wróżka Magdalena to bardzo sympatyczna i ciepła osoba. Powie Ci wszystko i... Katarzyna
Lena - opinia (1) Byłam u Pani Magdaleny już kilka razy. Zawsze rzetelnie przykłada się do... Lena Irina - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Magdę. Ma niesamowity dar, dzięki któremu nie... Irina super (1) wszystko sie sprawdza, nawet jak sa to rzeczy niekonieznie dla nas mile.... kar Genialna!!! (1) Pani Magda jest rewelacyjna. Jestem z nią w stałym kontakcie. Wszystko co... Kropka Karolina - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam wróżke bylam u Pani kilka krotnie i wszytsko sie... Karolina Miłe zaskoczenie (1) Byłem bardzo sceptycznie nastawiony i poszedłem tylko za namową koleżanki i... Andrzej Najlepsza (1) Sprawdza sie wszytko krok po kroku. Wrozby są nie tylko dokładne, ale są... Zawszedoprzodu Najwspanialsza Wróżka w Trójmieście (1) Drodzy Państwo, Korzystałam już z usług wielu wróżek, jednak nikt nie zrobił... Katarzyna Miła niespodzianka (1) Do pani Magdaleny trafiłam z polecenia znajomej , nie ukrywam ze nie byłam... Tamara Dokładność 100%! (1) Do Pani Magdy trafiłam pierwszy raz we wrześniu 2018 i już na pierwszym... Kasia Dziękuję (1) Pani Magda jest wspaniałą i cudowną kobietą. Atmosfera przemiła.... Ewelina Cudowna kobieta! (1) Skorzystalam z pomocy Pani Magdy i musze przyznac ze jestem pod wielkim... Marysia Zaskakująca Polecam (1) Byłem na konsultacji u Pani Magdy w pazdzierniku 2017 i muszę stwierdzić, że... Krzysztof Polecam (1) Miło mi było po ostatniej rozmowie teraz tylko czas pokaże co będzie dalej i... Damian Strzał w dziesiątkę! Polecam (1) Super klimat, sprawdzalność 100%, wybitna interpretacja sytuacji,... Dawid Profesjonalizm, ciepło i zrozumienie (1) Pani Magda to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Z pełnym... Emilia Najlepsza wróżka ever :) (1) Wspaniała atmosfera, profesjonalne podejście. Magdalena kocha ludzi i czuje... Ania