Wróżka Magdalena

Wróżka

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 70/12

Sandra - opinia (1) Wspaniala osoba, badzo pomogla mi w trudnych sytuacjach zyciowcyh. Podchodzi... Sandra dorota - opinia (1) Nigdy nie podejrzewałam, że kiedykolwiek trafię do wróżki... jednak życie... dorota Klaudia O. - opinia (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług Pani Magdaleny około 2 lata temu i już... Klaudia O.
Wiktoria - opinia (1) Pani Magda to bardzo ciepła osoba, która wykorzystując swój talent doradza w... Wiktoria Hanna - opinia (1) Pani Magdalena jest cudowną osobą. Korzystam z jej profesjonalnych usług od... Hanna Paulina - opinia (1) Pani Magda jest bardzo miła i sympatyczna osoba szczegółowo podchodzi do... Paulina Rubelit(ka) - opinia (1) Witajcie poszukiwacze:) Najkrócej mówiąc: warto, warto, warto odwiedzić Panią... Rubelit(ka) Iza - opinia (1) Bardzo ciepła kobieta. Jestem pod wrażeniem tego co usłyszałam! Jeśli wróżka... Iza Mili - opinia (1) Polecam z całego serca. Pani Magdalena jest cudowną osobą, na spotkaniu można... Mili Joanna - opinia (1) Pani Magdalena jest bardzo miłą osobą, która od samego początku umie zbudować... Joanna Klaudia L. - opinia (1) Skorzystałam z usług Wróżki Magdaleny w czerwcu, będąc w totalnej depresji z... Klaudia L. Joanna - opinia (1) Wróżka Magdalena zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jest nietylko... Joanna Beata - opinia (1) Wróżby Pani Magdaleny naprawdę się sprawdzają ! Pierwsze rozłożenie jest... Beata Kasia - opinia (1) Pani Magdalena jest absolutnie niesamowita. Ogromnie sie ciesze, ze trafilam... Kasia Ola - opinia (1) Pani Magda jest wspaniałą, ciępłą kobietą. Mam przyjemność odkrywać z nią... Ola Mateusz - opinia (2) Nie polecam, najgorsza wróżka u jakiej byłem, ludzie piszą, że miła atmosfera... Mateusz Kamila - opinia (2) Pani Magda przyjeła mnnie bardzo cieplo, sympatycznie. Za wczesnie by jeszcze... Kamila Dagmara - opinia (1) Bardzo polecam! Przesympatyczna osoba, która się zna na swoim darze i zawsze... Dagmara Natalia - opinia (1) Z usług Pani Magdaleny korzystam już długi czas i nigdy mnie nie zawiodła. W... Natalia Sara - opinia (1) Skorzystałam w ubiegłym miesiącu z usługi tej wspaniałej, ciepłej i magicznej... Sara