Karczma Polska Zagroda

Restauracje

Sopot, al. Niepodległości 625

Pyszne jadło! (1) W niedzielę czas oczekiwania na stolik i ogólny rwetes jak w barze szybkiej... mieszkanka Gdańska Madzia - opinia (1) Bardzo często odwiedzam Karczmę, można nawet powiedzieć, że jestem stałą... Madzia piotr - opinia (1) Byłem tam już chyba z dziesiaty raz.jak dotej pory poza jednym incydentem... piotr
najlepsza Karczma pod słońcem (1) najlepsza Karczma pod słońcem Bożena Rozczarowanie (1) Od lat spotykamy się w sopockiej Zagrodzie ze znajomymi.Śledzikowe spotkanie... Tomek po pierwszej wizycie polecam:) (1) Byłam tam po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona,jedzenie... zadowolona klientka wielki plus dla obslugii!!! (1) wczoraj bylem kierowca grupy niemieckiej,ktora miala w tej restauracji... jacek jedzenie pycha, kiepska obsługa (1) Byłem tam niedawno pierwszy raz - dawno tak dobrze nie zjadłem. Prawie jak u... lord wejder Do dwóch razy sztuka... i klops (1) W Karczmie byłam dwa razy. Moje wrażenia po pierwszej wizycie były bardzo... M. Świetne miejsce na spotkanie rodzinne!!!!! (1) i tyle...i aż tyle- A reszta knajp niech się uczy!!!!!!!! Małgosia PODZIEKOWANIE (1) Dziękujemy włascicielowi Karczmy Polska Zagroda za zorganizowanie nam imprezy... Janina Bolewska Herman Klimat i jedzenie na najwyższym poziomie (1) Jedyna Karczma gdzie zachowano odpowiedni klimat i poziom w Trójmieście ,duża... Albert Janicki Swietne miejsce (1) Wystroj jak to w chatach goralski nic oryginalnego ale jedzenie to poprostu... Monique Zrezygnowana (1) Witam mialam rezerwacje w tej restauracji i wszystko do tej pory ok poki nie... agnieszka Polecamy (1) Urokliwe miejsce o wspaniałym klimacie. Miła, kompetentna i uczynna obsługa.... Marzena i Robert Właśnie wróciłam (1) I jestem bardzo mile zaskoczona :) Zawsze omijałam tą karczme i zmierzałam do... MoooNa Strzał w dziesiatkę!!!! (1) Karczma Zagroda to miejsce pełne ciepła i pozytywnej energii. Obsługa zawsze... Marta Nie zawodzą (1) Jedynym problemem tego lokalu jest fakt, iż czasami brakuje wolnych miejsc.... Arni POLECAM (1) Sympatyczna obsługa, jedzenie smaczne - porcje ogromne - mogłyby być ciut... Pamela eee (1) ostatnio jadlem tam karkowke i jakos zulem i zulem jak kapcia...o dziwo... pizaman