Karczma Polska Zagroda

Restauracje

Sopot, al. Niepodległości 625

Kazimierz - ocena (1) Bardzo miłe wrażenie po kolacji z żoną jedzenie świeże dobrze doprawione... Kazimierz Paweł - opinia (1) Jedzenie tragiczne... Na zamówienie czekałem prawie godzinę. Rozumiem, że... Paweł JJ Junior - opinia (2) Co jakiś czas odwiedzamy ta karczmę, za każdym razem wychodzimy obficie i... JJ Junior
Sad3k - opinia (1) Najlepsza kuchnia polska. Każdy coś dla siebie znajdzie. Najlepsza golonka w... Sad3k Super (1) Byliśmy całą rodziną już kilka razy i zawsze chętnie wracamy. Jedzenie... Ewa Nastrojowo, kaczka number one (1) Na wolny stolik czekaliśmy około 20 min, a na jedzenie równiez około 30... Katarzyna i rodzina Polecam! (1) Porcja warta ceny. Obsługa przemiła,jakość podania jedzenia... Bapa Smacznie (1) Borowikowa,Łosoś, Pierogi to moje standardowe menu w Karczmie. Dobre,... Edyta Przesolone jedzenie (1) Zamówiliśmy każdy z nas inne danie. Zupy przesolone: barszcz nie do jedzenia... Piotr kiedy będziecie otwierać hotel? (1) oczywiście z tym jedzeniem i w tym klimacie.świetne jedzenie i atmosfera... jacek Smacznie i duże porcje (1) Zaprosiła nas w to miejsce mama z okazji swoich imienin. Fajne miejsce.... Gosia Super zadowoleni (1) Po wczorajszej kolacji w państwa restauracji jestemy w szoku.Świetne... Jacek Wanda zjadła kolecje w karczmie SENSACJA (1) super minecraft minecraft Pyszne jedzenie i duże porcje oraz duży wybór (1) Bardzo dobre jedzenie! Jesteśmy zawsze zadowoleni!!! Duze porcje! Polecam! ! Małgorzata Mieszane uczucia (1) Do Karczmy wybralam sie wielokrotnie. Z chłopakiem, z przyjaciółką i z grupą... Ania ale tam było dużo ludzi (1) postanowiliśmy dziś zjeść po domowemu.wchodzimy,a tu zaskoczenie.brak... Marian z Żoną Bal czy Szmal i romantyczny klimat (4) Dostaliśmy kolacje przy świecach i winie z bal czy szmal, zaprowadzono nas do... Andrzej bardzo przeciętnie, a nawet słabo (3) Potrawy bardzo nierówne, smaczny żurek, dobry smalec podawany jako dodatek do... A, Zagroda? Zdecydowanie TAK (1) W Zagrodzie wyprawiłam pierwsze urodziny córki, goście byli zachwyceni... Joanna Brie Nie polecam! (2) Wybrałam się z mężem na walentynkową kolację do znanej Karczmy Polskiej... Betty