brak prądu

Witam, mam pytanie co do wczorajszego wyłączenia prądu na cały dzień - czy gdzieś była o tym wcześniejsza informacja mam małe dziecko i zostałam totalnie zaskoczona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: brak prądu

http://www.energa-operator.pl/wylaczenia.xml

tu zawsze znajdziesz. A przynajmniej powinny tu być.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

mi nic nie wiadomo o braku prądu na Wspólnej był cały czas

Super studiuję tę stronę codzienne sprawdzając czy aby przypadkiem nie postanowią wyłączyć prądu. I nie każdy dysponuje internetem albo możliwościami obsługi komputera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie rozumiem wrzuty. Masz pretensje - pisz do Energi. Ja też bym wolał dostać np SMS

a ja sobie zapamiętam, że w tym miejscu nie warto się dzielić z ludźmi wiedzą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

pamiętaj pyo na forum trzeba narzekac najlepiej jak potrafisz ;)

dla mnie wyłączanie prądu nie było nigdy problemem, no może jakby nie miało go być dłuuuugo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

prądu nie było od 8.00 do 18.45 myślę że to wystarczająco długo i nie narzekam tylko sie grzecznie pytam czy była gdzieś informacja. Wraz z prądem nie ma ogrzewania oraz możliwości podgrzania czegokolwiek przy małym dziecku jest to duży problem wolałabym sie przygotować wcześniej na taką ewentualność. Nie jest problemem brak prądu tylko brak informacji o takim długim wyłączeniu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie nie było prądu do 19.05 i też mam małe dziecko. Tak samo jak dla Ciebie jest to dla mnie duży problem. Ale tak jak napisał pyo możesz być zła na Energie i do nich pisać skargi, a nie do kogoś kto podrzuca pomysł, gdzie w razie ponownej takiej sytuacji możesz znaleźć informacje. Kiedyś takie info były też rozwieszane w okolicznych sklepach lub na tablicach informacyjnych. Może teraz też, nie wiem bo ostatnio mało wychodzę z domu i też nie wiedziałam o wyłączeniu :). Można też jak wyłączą dzwonić do Energii i dowiedzieć się czy jest to jakaś poważna awaria, planowe wyłączenie czy też chwilowa przerwa w dostawie. A tak swoją drogą to pomysł z smsem baaaaardzo mi się podoba :)!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uzupełniając Twoję (~pyo) informację - można zadzwonić na numer pogotowia energetycznego (991) i wysłuchać informacji o aktualnych wyłączeniach i awariach.
Ludzie - ogarnijcie się. Do skrzynki mają Wam każdorazowo wrzucać kartkę z informacją? XXI wiek mamy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie opamiętujcie się płacimy za prąd koszmarne pieniądze czy nie powinniśmy oczekiwać że oprócz informacji o naszych zobowiązaniach - w postaci faktury prześlą nam informację o planowanym wyłączeni prądu na cały dzień. Tym bardziej że zdarza sie to bardzo rzadko. To my jesteśmy ich klientem a o klienta trzeba dbać. Nawet jeśli zachowuje się ciągle jak monopolista.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nic mi nie wiadomo na rodzinnym był prąd

A teraz nie ma wszedzie... I klops ;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo rodzinnie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj jaki nastrój był :)
ww strona podaje:
"Gmina Żukowo
Pępowo Jagodowa, Pępowo Lamel, Pępowo 3, Małkowo Gdyńska, Małkowo Wybudowanie 2, Miszewo NESTE, Miszewo Sady.
W dniu 05.12.2013r. w godz. 10:00 - 13:00" - ostatnio jak takie wyłączenie było dotyczyło również części Banina położonej od strony Pępowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nom..nastrój był niezły - pewnie nam się zwiększy liczba mieszkańców ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

no tak bo bez prądu nie ma telewizora i nie ma co robić nie?

i u nas teraz nie ma prądu. Dziwne bo na stronie Energi nie ma o tym info a dodzwonić się nie można...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktoś wie kiedy będzie prąd?

:P ogień do komina i wio !!!

w pepowie już jest

I żeby mi nikt nie narzekał że w tym tygodniu kolacji przy świecach nie było :D

Trochę podbijam - czy w okolicach Wichrowej/Halnej macie prąd ? bo nie wiem czy to coś u mnie czy w sieci a dodzwonić się na pogotowie energetyczne jest praktycznie niemożliwe...

tak, jest tu prąd

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....