Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

zakładam nowy, bo tamten już jest nieco przydługi,mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :) może teraz się troszkę ożywi ;)

u mnie oczekiwanie na @....jestem po odstawieniu anty więc nawet nie wiem,kiedy się teraz jej spodziewać :) przytulaliśmy się, ale jakoś nie liczę na cud...choć..kto wie ;) byloby miło ;)

a jak u Was?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

Kobitki witajcie,
Ja też dołączam do staraczek:)
Poki co z mężem na luzie podchodziliśmy mamy już 10 latka w domu:)
Chcielibyśmy mieć corkę ale jak będzie chłopak tez nic się nie stanie:)
Mam cykle nieregularne... od 30 do 38 dni... owulacje wyłapuje.. wizualnie... a może zacznę mierzyć temp.? Macie sposób na kobitke małą, ponoć warto się kochać przed owu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Inka! Chyba tak to sobie muszę tłumaczyć... Może następnym razem się uda.

Głowa do góry basiula!!! ja za każdym razem jak dostawałam okres tłumaczyłam sobie, że tak musi być i najwyrazniej to jeszcze nie pora:)

Już nie mam co robić testu... @ przyszedł dziś rano :(

Basiula najlepiej z porannego moczu. Ja jak robiłam w dzień spodziewanej miesiączki to mi wyszła rano bardzo bladziutka druga kreska więc po południu może oszukało. Trzymam kciuki.

Dziękuję dziewczyny, czuję się słabo od soboty nie dość, że zaczęły się mega mdłośći ,jestem strasznie słaba bo prawie nie jem trochę wymiotów i ból głowy,ehh ale dla dzidzi wszystko zniosę:)ja jak robiłam w dniu spodziewanej miesiączki to miałam bardzo słabą kreskę,także mocno trzymam kciuki a poza tym też słyszałam o kobietach, którym test wychodził po paru dniach po dniu spodziewanej miesiączki,głowa do góry:)i tak jak napisała heke na początku trzeba zrobić z porannego moczu:)

Wiesz warto test zrobić z tzw. porannego moczu, wtedy podobno stężenie hormonu w moczu jest najwyższe. Mam nadzieję, że to ciąża, a nie przesunięcie @ z powodu stresu, przeziębienia czy czegoś tam :)
Trzymam kciuki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodalas mi nadziei :) dziekuje! Jesli @ nie przyjdzie to pojde na bete. Moze znaczenie ma to ze wzielam najtanszy test (w Superpharm, ich marki)

Ja jak robiłam w terminie spodziewanej miesiączki i kilka dni później to też mi test wyszedł negatywny, a jednak ciąża jest. Radziłabym przejść się na betę jeśli w ciągu kilku dni okres nie przyjdzie :) Bądź dobrej myśli :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrobilam test. Wyszedl negatywny :( tak jak myslalam...

Kupilam jednak test tylko kiedy go zrobic? Wieczorem czy lepiej poczekac do rana? @ spoznia sie 6 dni

Inka, a jak się czujesz? Masz jakieś objawy? Mnie pobolewa podbrzusze, to taki ból, że myślę, że dostałam @.... Nie boli przez cały dzień ale tak co jakiś czas. A do tego bardziej niż zwykle w krzyżu mnie boli. I to chyba jedyne co sobie nie wkręcam.

Inka, gratulacje!
Nie robię testu bo po prostu boję się rozczarowania :( Kusi mnie strasznie ale jak wynik będzie negatywny a @ nadal brak to chyba się załamię :( Niby mówię, że się nie wkręcam, że czekam na @ ale wiecie jak jest...

Kochane wszystkie starające się mamusie;)))))
Pisząc to chciałabym bardzo mocno was wesprzeć na duchu w Waszych staraniach o upragnioną dzidzie;))) I zapewnić że są tylko trzy metody do tego aby się udało
MIŁOŚĆ WIARA I NADZIEJA
w takiej kolejności właśnie nie innej wiem co piszę;))) Staraliśmy się kilka lat bez powodzenia po drodze miałam nawet styczność z onkologiem(zła cytologia) i kiedy już przestaliśmy o tym myśleć i kiedy już się z tym pogodziliśmy ba nawet zapomnieliśmy o tym wtedy się udało.Ja wiem że to się łatwo mówi/pisze bo to wszystko bardzo bolesna i indywidualna sprawa. Życzę każdej z Was tej upragnionej wytęsknionej ciąży trzymam kciuki i BĄDŹCIE DZIELNE i niech Was nie OPUSZCZA ta MIŁOŚĆ WIARA I NADZIEJA!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super inka Gratuuulacje!!!

Witajcie,nam się udało dzięki Bogu jestem w 6 tygodniu:)basiula podziwiam,że jesteś taka cierpliwa ja bym nie wytrzymała i szybciej zrobiła test:P

basiula
to trzymam kciuki. Ja czekam na @. Pobolewa mnie w pachwinach więc albo owulka (o ile to możliwe 3 tyg. po skończeniu krwawienia po poronieniu) albo @ nadchodzi małymi krokami. I w sumie to teraz będzie za szybko chyba po tej @ na starania ale może po następnej? :)
Daj znać w poniedziałek. A jak reszta? Opuściła wątek?

Ja się rzadko udzielam ale tym razem napiszę. Spóźnia mi się @ - do tej pory raczej regularny. Resztę czyli mdłości, senność itp. to mogę sobie wkręcać więc nie wiem czy są na pewno. No dziwnie się czuję. Pobolewa mnie podbrzusze, jak na @ ale ciut inaczej :) Tak jakby się coś rozciągało. No tak dziwnie. Nie wkręcam sobie, raczej nastawiam się, że @ przyjdzie dlatego nie robię jeszcze testów (test robiony 2 dni przed @ był negatywny). Teoretycznie w moje dni płodne mąż był w domu więc może może... Z testem czekam do poniedziałku. Trzymajcie kciuki :)

jak tam u Was dziewczyny?

Byłam przygotowana do badania. Nie współżyłam 3 dni, 0 stresu i wysiłku, odpoczywałam. Biorę te tabletki i czuję się po nich dobrze. Zobaczymy za jakiś czas co będzie

Inne tematy z forum

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (97 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

krem na rozstępy-JAKI NAJLEPSZY??? (38 odpowiedzi)

tak jak w temacie.jaki polecacie krem na rozstępy?? jestem w pierwszych tygodniach ciąży ,ale...