Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

zakładam nowy, bo tamten już jest nieco przydługi,mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :) może teraz się troszkę ożywi ;)

u mnie oczekiwanie na @....jestem po odstawieniu anty więc nawet nie wiem,kiedy się teraz jej spodziewać :) przytulaliśmy się, ale jakoś nie liczę na cud...choć..kto wie ;) byloby miło ;)

a jak u Was?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

Nie ma co sie zadreczac czarnymi myslami. JESTES MAMA, niech optymizm Cie nie opuszcza :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pecherzyk widać dopiero, gdy beta jest ok 1000. Takie ryzyko chodzenia za wcześnie ba usg. Ktoś wcześniej chyba Ci zasugerował,żeby iść ok 7-8 tygodnia, bo wcześniej mało widać, albo sam pecherzyk i też jest stres, że nie będzie serduszka. Powtórz betę najlepiej po 48 godzinach. I myśl optymistycznie :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja chyba jutro znów pójdę na betę?myślicie, że 36 h odstępu między jedną a drugą to nie za mało.... tak bardzo się boję, że ciąża będzie pusta, pozamaciczna i inne cuda...wczoraj gin.nic nie zobaczyla :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

gratuluje zafasolkowanym :)

ja zmęzem staram się od stycznia pierwszy cykl stracony, teraz leci 2 cykl i jestem w trakcie owulacji i staranka są że hoho. Testowac bedę (jezeli @ nie przyjdzie ) ok 18.02.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

abcd gratulacje! :-) super, ja też jestem po jednej szczęśliwie donoszonej ciąży i teraz drugą ciąze poroniłam w grudniu, wieć też jak coś będę huhać i dmuchać. Dbaj o siebie i maleństwo

no to dziewczyny potwierdzam po roku starań, byłam na drugim usg jest serduszko. To 8 tydzień:-)
U mnie przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem a teraz rok starań w tym jedno poronienie.
Teraz mam właśnie ze względu na powyższe odpoczywać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W poniedzialek mam przewidziana date okresu. Staralam sie znalezc w necie info na temat szyjki macicy po zaplodnieniu a przed terminem okresu ale nie znalazlam konkretnych odpowiedzi wiec po osobistym badaniu pod prysznicem trudno mi stwierdzic czy okres przyjdzie czy moze jeeednak nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aleksandra29 gratulacje :-) na pewno bedzie ok bete mozesz juz w sobote powtorzyc zeby sie przez caly weekend nie denerwować. Dziewczyny jak tam u was, kiedy testujecie, ja dopiero owu na walentynki iwec jeszcze trochę

W poniedzialek pojde powtórzyc betę, bo slyszalam, ze to jest wazne, czy wzrasta....ale dziękuję za słowa otuchy :) jestem juz po jednym poronienu,dlatego sie tak filmuje :(

Jest dobrze nie stresuj sie! W necie masz jakies obliczenia ile beta powinna wynosic w danym tygodniu ale na prawdę nie filmuj sie wszystko będzie dobrze teraz tylko wypoczywaj !!! Ciesz sie 9 miesiącami wyciszenia i spokoju bo juz jak bedzie maluszek to zmieni cale życie :-)

mam betę 187...to nie za mało :(?

Mówiłam ze za pierwszym razem tez sie udaje :-) super! Cos juz moze bedzie widać ale zalecaja wizyte dopiero okolo 8-9 tydzien. Jak się potwierdzi to uwazaj na siebie od pierwszych dni :-) no i szybko daj znać! :-)

Bede chodzila do goworka.dzis wyjątkowo ide do Borkowskiej z Wejherowa,ale to tylko dlatego żeby się czegokolwiek dowiedziec.zobaczymy czy się naprawde udało ;)

Jakiego ginekologa wybralas? :)

Ojeejku :)) pierwsze dobre nowiny w nowym watku!! Suuper :))

testwowalam....wyszly dwie kreski....druga blada,ale jest....jeszcze w to nie wierzę, nie chcę się nakręcać, umówilam się do lekarza, to bylby dopiero 5 tydzien,ale moze chociaz "coś" tam zobaczy,.... nie chcę wierzyć, boję się... i cieszę....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak niestety jest :( a z synkiem zaszłaś normalnie? po jakim czasie starań? Ja czekam kilka dni i będę robić test tak jak pisałam mierzę temperature i jest ok ale to jeszcze nic pewnego.Trzymam kciuki nika

i ja dołączam. Mamy już synka, ale teraz po roku starań nadal nic. Prawdopodobnie w tym cyklu zdecydujemy się na inseminację. Za pierwszym razem też ciężko szło. a inni nie chcą, a mają.... ;) ech

Faktycznie nie ma co się nakręcać masz rację ale mi z Oliwierem udało się właśnie przy 1 cyklu starań ale po odstawieniu anty odczekałam 3 miesiące tak polecił lekarz i potem przy 1 gdzie już było można strzał :) teraz nie wiem jak będzie też czekam na @ ale oby nie przyszła. Po urodzeniu i karmieniu piersią przez 10 miesięcy pierwsza @ przyszła 7 stycznia także chyba nie mam co liczyć na ciążę chociaż temperatury mi sprzyjają :) jedziemy z mężem systemem NPR :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Czy terapia małżeńska ma sens? (27 odpowiedzi)

Do terapeuty poszłam sama w kiepskim stanie psychicznym. Mam małżeński kryzys, kolejny. Mam dość....

Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (29 odpowiedzi)

Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie zaciekawiła,chciałabym...