Ku przestrodze

Temat dostępny też na forum: Sushi and You
Nie było mi dane spróbować sushi z Sushi and You. Wykupiłam grupon (zestaw 60 elementów) z myślą o imprezie urodzinowej w sobotę. Zadzwoniłam na wszelki wypadek wcześniej (w piątek) żeby nie było żadnych problemów i okazało się, że kupon można zrealizować TYLKO od poniedziałku do czwartku. Pani, z którą rozmawiałam absolutnie nie interesowały moje argumenty, stwierdziła, że "Szef zabronił przygotowywać takie zestawy w weekend". Faktycznie doczytałam się zapisu drobnym druczkiem "Do zrealizowania na miejscu lub na wynos. Możliwość zrealizowania grouponu od poniedziałku do czwartku" - co też nie jest jednoznaczne. Szkoda, że traktuje się klientów groupona jak "zjadaczy nie schodzących w tygodniu zestawów". Pewne jest to, że ja klientem Sushi and You nie będę, a moją opinią będę się dzieliła ze znajomymi (nieznajomymi pewnie też). Nie wiem czy warto tak traktować potencjalnych klientów - do przemyślenia pozostawiam "szefowi" Sushi and You.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Ku przestrodze

Nie do końca rozumiem tę opinię. Również kupiłem ten kupon i również chciałem zrealizować go w piątek. Pracownik lokalu poinformował mnie, że kupony realizują tylko od pon. do czw. i taka jest prawda. Jest to zapisane jasno i nie żadnym drobnym druczkiem w ofercie na Grouponie (kto nie wierzy, może sprawdzić). Jako klient nie mogę się do niczego przyczepić w tej kwestii - jest to moje niedopatrzenie i zawarłem umowę w takim brzmieniu, więc jak mógłbym wymagać jej zmiany z powodu mojego widzimisię?

W lokalu jeszcze nie byłem, ale powyższa opinia to jakiś smutny żart. Wystawienie oceny 1 za wystrój, jakość potraw, itd. z powodu błędu paniusi, która nie doczytała warunków zakupu zwyczajnie obraża ludzi inteligentnych.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ku przestrodze

Wystarczy przeczytać co się kupuje, to takie proste, zamiast potem psuć opinię lokalowi wypisując swoje dyrdymały. Po prostu żal. Szkoda ludzi, którzy tam ciężko pracują. W weekend mają pewnie poważniejsze zamówienia niż zniżkowy kupon kogoś, kto nawet nie pokwapił się dowiedzieć co kupuje. Boże Ludzie! Co z Wami??!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ania - ocena (5 odpowiedzi)

Przedszkole Baśniowa Akademia na ulicy Baśniowej 10 w Gdańsku w okolicach Kowal, to prawdziwa...

B - ocena (3 odpowiedzi)

Moje dziecko chodzi do Mondo prawie od samego początku istnienia przedszkola. To miejsce gdzie z...

czytacz - ocena (3 odpowiedzi)

cytat z e-mail "dziś dostarczymy twoją przesyłkę w godz. 8-11. Niestety nie udało się. kontakt z...