Gdzie w okolicy Gdańska czarny bez, krzew? (4) Planuję robić sok, więc ważne by był dalej od ulicy w możliwie naturalnym... majasia81 Tort!! (2) Witam czy mógłby mi ktoś polecić osobę co robi pyszne torty trojmiasto... Ania Mieszanki gotowe na chleb (1) Witam Ostatnio zaczęłam zamawiać tu upieczchleb.pl gotowe mieszanki na chleb... sara
przepis na dobry sos chrzanowy do miesa na obiad (11) macie sprawdzone? margola szukam przepisu na zupę chrzanową (13) jak w temacie - może któraś z was robi? jedliśmy ostatnio w knajpie i była... J czy J szukam dobrej cukierni w Gdańsku (8) pilnie poszukuję dobrej cukierni w Gdańsku. słyszałam o jednej, znajduje sie... jabłuszko Bez glutenu (18) Jak w tytule prosilbym o napisanie sklepow gdzie mozna kupic produkty... piotr Gdzie zjem najlepsza rybę? (5) Nie za bardzo znam Gdańsk jeśli chodzi o restauracje. Czy możecie coś... Eliza Gorąca czekolada - gdzie w Centrum Gdańska? (6) Witam wszystkich ;) Czy jest ktoś w stanie polecić jakąś fajną kawiarnię w... Marcin Pogrillowa karkówa "na winie" ;] (2) Po wczorajszym grillu zostało mi ok. 1,5 kg przyprawionej karkówy, uprzednią... sa∂yl gdzie kupię przyprawy kuchni azjatyckiej? (13) dziewczyny, chodzi mi dokładnie o rzeczy typu sos ostrygowy, rybny, sojowy,... Emenems Jaki twaróg najlepszy na sernik? (9) Cześć! Chcę robić sernik na Wielkanoc i zastanawiam się który twaróg... Hania Do AgusiaGda.... (4) Nie mogę odnalezc watku na szynke peklowana Twojego autorstwa, pomożesz? :) Monia Tradycyjne dania na Wielkanoc (3) dziewczyny, która z Was bedzie gotowała coś tradycyjnego-kaszubskiego na... kasia ketchup z kwidzyna - gdzie kupić? (17) Można kupić gdzieś w Gdańsku ? maraska Co dzisiaj na obiad? Część 49 luty 2016 :-) (76) Witam w nowym wątku! Link do poprzedniego:... emilia Szybkowar Tefal Secure 5 (14) Ktoś ma i używa? o taki... AgusiaGda Niedzielny bufet obiadowy (1) chciałabym zrobić urodziny dla Rodzinki na niedzielnym bufecie obiadowym,... słonecznik Dobry catering w rozsądnej cenie - poszukuję na 1 maja (2) może macie sprawdzony catering lub osobę, która przygotuje i ewentualnie... Andzia Gołąb - gdzieś dostanę? (4) Oglądam właśnie Okrasę (bardzo tego pana cenię za kunszt kulinarny-niby... jagodzianka