Gdzie w Gdańsku dekoracje cukiernicze... (22) ...można kupić. Chodzi mi o opłatki na tort, kwiatki, perełki, barwniki. Może... Asia Galareta z nóżek - gdzie można zjeść w Gdańsku? (2) Gdzie w gdańsku można zjeść dobrą galaretę z nóżek wieprzowych? anna polecicie dobrego prodeucenta akcesoriów do sałatek? (1) Poszukuję nietuzinkowych akcesoriów kuchennych do sałatek (np. na przent).... malgola
fajne dania z kalafiora (12) Hej, kupiłam kalafiora, bo tak bardzo miałam na niego ochotę, a teraz leży w... ede tort TOMEK I PRZYJACIELE kto zrobi? (4) potrzebuje tortu na 24 sierpnia koniecznie z motywem z bajki tomek i... margola13 Gdzie zaprosić na kolację? (3) pomóżcie proszę, muszę zaprosić kilku znajomych (10osób) na kolację, niestety... grazia Przepis na dobre ciasto. (4) Wiem ze byly juz podobne watki, pomozcie mi odnalesc. A moze macie jakies... sanszajn Sałata (5) http://img196.imageshack.us/img196/6202/kzl0.jpg o_o cena czosnku (9) Jestem zainteresowana ceną czosnku na bazarach wTrójmieście. Z góry... ogrodnik Pektyna Pektowinu - gdzie dostanę w Gdańsku? (2) Może ktoś wie gdzie kupie pektynę w Gdańsku? Dokładnie chodzi mi o ten... Rakieta Konfitura z czerwonej cebuli (4) Nigdy nie jadłam, a chciałabym spróbować :) Google "wyrzuciły" różne... AgusiaGda Dieta bezglutenowa, co z mąką ? (2) Bierzesz zwykły młynek do kawy wsypujesz albo ryż, kaszę gryczaną, jaglaną w... GundekIIIMocny czym doprawic rybke (11) hejka mam problem chce zrobic rybe w foli z piekarnika ale zapomnialam kupic... ja Polędwiczki w lidlu-istny cyrk:) (8) Był ktoś? mamaalanka gdzie we Wrzeszczu zamówić dobry tort na urodziny dziecka? (12) pytanie jak w temacie normalna23 Sałatka gyros - czyli sposób na wczorajszego kotleta... (1) Skład: - pierś z kurczaka - przyprawy do gyrosa - kapusta pekińska -... Krzysia Gdzie kupić Belgijska czekoladę? (5) Witam, Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić Belgijską czekoladę? Pozdrawiam Madzik Gdzie kupić jalapeno? (5) Czy gdzieś w trójmieście można kupić surowe papryczki jalapeno? Podkreślam,... Marta chrupiaca beza (1) Macie jakies sprawdzone sposoby na to zeby beza na szarlotce byla taka gruba... ania Jak max. wykorzystać blender - malakser? :) (6) Dostałam w prezencie blender/malakser Zelmer, który ma dużo różnych części.... Baracoa